Primele poze cu Liviu Vârciu și Anda la cununia de vis din Santorini! Au fost doar ei și nașii!

Ultima actualizare:

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc clipe de neuitat în vacanța petrecută împreună cu nașii lor, în Santorini. Luni 26 august, cei doi au avut parte de încă o cununie, într-un cadru intim și de vis pe vestita insulă din Grecia. 

Liviu Vârciu (43 de ani) și Anda Călin (34 de ani) au luat pe toată lumea prin surprindere, vineri 23 august, când au mers la Starea Civilă unde s-au căsătorit în secret, după opt ani de relație. A urmat apoi cununia religioasă, la o biserică din Capitală. 

La o zi după ce s-au căsătorit, mirii au plecat împreună cu nașii lor, Oana și Cosmin Voevodschi, cunoscuți oameni de afaceri din județul Dâmbovița, într-o vacanță de vis, pe insula grecească Santorini. 

Luni 26 august, aceștia au pus la cale o nouă cununie, chiar în Santorini, organizată într-un cadru de poveste, în fața unei bisericuțe idilice. 

Cum s-au îmbrăcat mirii și nașii la cununia din Santorini?

Evenimentul a fost organizat ca la carte, mirii având parte inclusiv de ședințe foto profesionale, muzică live și multe flori. 

Anda Călin a îmbracat o rochie de mireasă superbă, a treia, iar Liviu a luat și el ochii într-un un costum casual, de culoare turcoaz, ca apa mării, anunță exclusivdb.ro, care a publicat și primele poze de la cununia din Santorini. 

Singurii „martori” ai evenimentului au fost Oana și Cosmin Voevodschi, nașii din Dâmbovița ai celor doi. 

Nașa a îmbrăcat și ea o rochie roșie ca focul, care i-a pus în valoare talia perfectă, în timp ce nașul a ales să poarte un costum casual, de culoare deschisă. Atât ținutele mirilor, cât și cele ale nașilor s-au încadrat perfect în peisajul idilic al insulei grecești. 

Marți, Liviu și Anda, împreună cu Oana și Cosmin, nașii lor, se vor muta într-o altă destinație de vis, este vorba tot de o insulă grecească celebră, Mykonos, unde vor rămâne pentru încă trei zile.

Cât i-au costat cele trei zile petrecute în Santorini?

În Santorini, cei patru s-au cazat la un resort de 5 stele din Oia, săpat în stâncă și cu vedere la vulcan. Mirii și nașii au stat în propriile vile, cu piscină privată și cu o priveliște superbă.

Pentru cele trei zile cât au stat în Santorini, Vârciu a scos din buzunare nu mai puțin de 5.700 de euro. 

Petrecerea de nuntă, cu sute de invitați, este programată însă abia anul viitor. 

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună de opt ani și au împreună doi copii. În 2017, a venit pe lume fetița lor, Anastasia, iar trei ani mai târziu, în anul 2020, cei doi au devenit părinții unui băiețel, Liviu Matei junior.

Liviu mai are o fiică în vârstă de 22 de ani, Carmina, din relația cu Ami Teiceanu, care nu a fost însă prezentă la cununia civilă și nici la cea religioasă, de vineri din Capitală. 

Carmina a ținut să precizeze, însă, că va participa cu siguranță la petrecerea de nuntă a tatălui său, anul viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net