Liviu Vârciu și Anda, tratați regește în luna de miere! Cât au putut să plătească pentru trei nopți în resortul din Santorini? Primele imagini exclusive din vacanța de lux

#Exclusiv Click!

Liviu Vârciu, mireasa lui, frumoasa Anda Călin, și nașii lor, Oana și Cosmin Voevodschi, se află în acest moment toți patru în Santorini. S-au cazat la un resort de 5 stele din Oia, săpat în stâncă și cu vedere la vulcan. Luna de miere l-a costat pe Vârciu o mică avere. Click! are primele imagini exclusive din resortul unde sunt cazați aceștia. 

Anda Călin și Liviu Vârciu au ales să facă luna de miere într-o destinație de vis, insula Santorini din Grecia. La o zi după cununia civilă, dar și religioasă, care au avut loc una după alta vineri 23 august, mirii au plecat într-un sejur de vis în Santorini, împreună cu nașii lor, cunoscuții oameni de afaceri din Dâmbovița, Oana și Cosmin Voevodschi. 

Aceștia vor sta trei zile în Santorini, iar luni 26 august vor mai face o cununie și aici, într-un cadru de vis. 

5700 de euro au plătit pentru 3 zile la resortul din Santorini, săpat în stâncă 

Mirii și nașii nu s-au uitat la bani și au cheltuit o avere pe vacanța de lux, în care au plecat imediat după nunta de la București. 

Click! a intrat în posesia primelor imagini din resortul fabulos de cinci stele, în care se relaxează artistul și mireasa lui. 

Resortul din Oia este cuibărit pe stâncile calderei, are vedere la vulcan, la insulele din jur şi la Marea Egee, proprietatea fiind săpată în stâncă. 

Surse din preajma fericitului cuplu au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click, că numai pentru cele trei zile petrecute în resortul de vis din Santorini, Liviu Varciu și Anda Călin au plătit 5700 de euro. 

După cununia de luni din Santorini, cuplul și nașii lor vor pleca spre Mykonos, una dintre cele mai dorite și mai exclusiviste destinații din lume, unde vor mai petrece încă trei zile. 

Nașul Andei și al lui Liviu Vârciu, un prosper om de afaceri din Dâmbovița 

Liviu Vârciu s-a orientat bine atunci când și-a ales nașii de cununie, este vorba de cunoscuții oameni de afaceri din Dâmbovița, Cosmin și Oana Voevodschi.

Aceștia sunt din orașul Găești și sunt unii dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din județul Dâmbovița, după cum dezvăluie exclusivdb.ro.

Cei doi s-au facut remarcați printr-o serie de acte de caritate făcute pentru mai multe persoane care le-au solicitat ajutorul, dar și prin intermediul unor instituții, cum ar fi spitale din județul Dâmbovița sau instituții care se ocupă cu protecția copiilor abandonați și nevoiași. 

Nașii lui Vârciu sunt o familie model în Dâmbovița, și au doi băieți, Leo și Arthur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
antonia sexy jpg
george burcea colaj instagram jpg
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net