Ce diferență mare de vârstă există între Liviu Vârciu și Anda Călin. Supriză mare! Între soția prezentatorului și fiica pe care Liviu o are dintr-o fostă relație sunt doar 11 ani

Anda Călin și Liviu Vârciu au devenit astăzi soț și soție! Cei doi îndrăgostiți au spus marele „da” în fața ofițerului stării civile și au jurat în fața lui Dumnezeu iubire veșnică. Trăiesc o poveste de iubire ruptă din filmele romantice, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. 

Liviu Vârciu și Anda Călin / foto: Social media
Liviu Vârciu și Anda Călin / foto: Social media

Anda și Liviu se iubesc fără rețineri de ani de zile și împreună au adus pe lume doi copii minunați: Anastasia (2017) și Liviu Matei (2020). Dintr-o fostă relație, vedeta TV mai are o fiică, pe Carmina, în vârstă de 22 de ani, rodul iubirii trecute dintre el și Amy Teiceanu. 

Cu cât este mai mare Liviu Vârciu decât soția sa

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au întâlnit acum ani în urmă într-un restaurant. Între cei doi există o diferență de vârstă de 9 ani, Prezentatorul TV are 42 de ani, iar Anda Călin are 33 de ani. 

Încă de când a văzut-o pe Anda, Liviu a știut de dinainte de a-i afla numele că ea va fi viitoarea lui soție. Relația lor a traversat și momente dificile, cei doi stând separați vreme de un an de zile, problema fiind gelozia actorului. 

  „Ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost «ce faci nevastă în oraş?». Şi i-am spus că am venit să fiu cu ochii pe el. Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea" - a declarat în trecut Anda Călin, în exclusivitate pentru Click!

De ce a lipsit Carmina de la nunta tatălui său

Carmina, fiica prezentatorului tv, a absentat de la marele eveniment. Tânăra în vârstă de 22 de ani a putut fi prezentă doar la petrecerea de nuntă. Ea a declarat că activitatea profesională încărcată nu i-a permis să fie prezentă pe zi. 

„Sunt foarte prinsă cu foarte multe filmări și campanii pe care trebuie să le fac și trebuie să mă împart cu timpul. Acum fix filmez. Am ceva proiecte cu anumite branduri și acum la sfârșit de lună trebuie să fiu la Nostalgia, la un eveniment care e în parteneriat cu ei, și am foarte multe proiecte pe tema asta și trebuie să le termin.

Știam de cununia civilă a tatălui meu. Eu nu am reușit să ajung, pentru că sunt full. A fost ceva restrâns. A înțeles că nu am cum să ajung. Mă duc la nuntă. La petrecere merg, vreau să fiu lângă el”, a precizat tânăra pentru ciao.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net