Medana, model pentru Larisa Uță. În timp ce Alin Oprea e în plin scandal cu fosta soție, actuala are o relație frumoasă cu fostul soț

În ultima perioadă, Larisa Uță și Alin Oprea sunt în plin scandal și își aruncă vorbe grele și acuzații cu fiecare ocazie pe care o au. Și totuși, în tot acest timp, Medana, actuala parteneră de viață a artistului, are o relație excepțională cu fostul soț, deși și ei au trecut, la rândul lor, printr-un divorț.

Medana, model pentru Larisa Uță / foto: colaj Click!
Medana, model pentru Larisa Uță / foto: colaj Click!

Divorțată și ea, după un mariaj din care au rezultat doi copii, Medana se pare că nu are aceeași relație cu fostul soț ca în cazul Larisei Uță și Alin Oprea. Dovezi în acest sens sunt chiar postările acesteia de pe rețelele de socializare. În decembrie 2021, actuala soție a artistului a publicat o fotografie în care apărea în compania fostului soț și a scris:

Alături de domnul Berciu, fostul meu soț, la un prânz copios, prilej cu care marcăm sărbătoarea sfântului Daniel. Pentru mine este o mare bucurie faptul că am reușit să păstrăm o relație civilizată, bazată pe încredere și respect, atât pentu noi, cât și pentru copiii noștri.

Dovada clară că se poate, când îți dorești cu adevărat binele copiilor. La mulți ani, dragă Daniel! Să ne trăiești sănătos și să ai parte de tot ce-ți dorești!”, îi ura ea atunci bărbatului cu care fusese căsătorită.

De asemenea, atunci a ales să îi explice și unui internaut de ce are o relație model cu fostul soț, tatăl copiilor ei:

„Vom rămâne mereu uniți și vom păstra noțiunea de familie”

Nu se pot arunca la gunoi ani buni din viața ta. Când ai copii cu un om, ai datoria să îl respecți până închizi ochii.

Eu nu aș fi putut avea liniște fără să am o relație bună cu tatăl copiilor mei și asta pentru că el a rămas încă important. Și asta nici măcar de dragul lor, pentru că nu este un efort. E ceva ce simt, pentru că el va rămâne veșnic în sufletul meu”.

Acest lucru s-a întâmplat și în anul următor. În luna mai 2022, Medana i-a transmis alte urări fostului ei partener de viață, pe aceeași platformă de socializare:

Cu foarte mare bucurie l-am serbat azi pe fostul meu soț, tatăl copiilor mei, cu ocazia zilei sale de naștere. Îi dorim tot binele din lume, sănătate, bucurii nemărginite, realizări frumoase și mărețe în continuare. La mulți ani binecuvântați.

Chiar dacă viața ne-a dus pe drumuri separate, vom rămâne mereu uniți și vom păstra noțiunea de familie pentru copiii noștri dragi”, scria Medana la acea vreme

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
8777996los angeles hollywood sign jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
image
actualitate.net
image
actualitate.net