Cum se distrează Medana și Alin Oprea, în plin scandal cu Larisa Uță?! Sunt ca doi porumbei în Barcelona! Și-au jurat iubire veșnică în față la Sagrada Familia! Imagini exclusive cu cei doi îndrăgostiți!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Aflați în plin scandal cu fosta soție Larisa Uță, Medana și Alin Oprea au fugit la Barcelona! Cei doi și-au jurat iubite veșnică în fața la Basilica Sagrada Familia. Click! are imagini în exclusivitate cu cei doi îndrăgostiți, în vacanța lor romantică. 

Scandalurile îi unesc și îi fac mai puternici! Medana și Alin Oprea au fugit în aceste zile, în plin scandal cu fosta soție a cântărețului de la Talisman, la Barcelona. 

Cei doi își trăiesc iubirea la cote maxime pe străzile Barcelonei, uitând total de atacurile fostei sotii a cântărețului, Larisa Uță. 

Vacanța romantică pe care o petrec în Barcelona și apoi în Tenerife i-a făcut pe cei doi să se detașeaze de tot circul mediatic declanșat de fosta soție a cântărețului de la Talisman. 

Medana și Alin, sărutări fierbinți pe străzile din Barcelona 

Click! a intrat în posesia unor imagini în exclusivitate cu cei doi îndrăgostiți, care se află în aceste zile în Barcelona. Alin nu mai știe cum să-și răsfețe soția, pe frumoasa Medana Oprea, care l-a susținut non-stop și a gestionat foarte demn toată această situație conflictuală cu fosta soție a cântărețului. 

Alin Oprea este de părere că a fost binecuvântat de data aceasta cu o soție devotată și loială, care îi este mereu alături și îl iubește necondiționat. 

Alin Oprea: „La biserică, ne rugăm pentru păcatele noastre și pentru ale altora”

Cei doi porumbei s-au plimbat pe străzile Barcelonei, au luat o cină romantica și nu au ratat Basilica Sagrada Familia, în față căreia și-au jurat iubire eternă. 

„La biserică, ne rugăm pentru păcatele noastre și pentru ale altora. Dar mai ales, mulțumesc pentru ființa de lumină care m-a scos din bezna poleită cu iluzii atâția ani. Fără ea, și azi aș fi rămas în întuneric.

E femeia care merită tot! La Sagrada Familia, i-am oferit un buchet de crini albi, în semn de mulțumire și de recunoștință. Dacă am vreun regret în viața asta, este faptul că nu a apărut ea, de la bun început în calea vieții mele. Nu mă plâng însă! 

Mulțumesc divinității că a apărut măcar în a doua parte și că m-a învățat atât de multe. Susținerea și devotamentul ei sunt balsam pentru sufletul meu și a tuturor celor care o cunosc”, a fost mesajul postat de Alin Oprea, pe pagina lui de socializare.

Medana: „I-am compus o poezie lui Alin, iar el mi-a oferit un buchet de crini albi”

La rândul ei Medana s-a simțit tratată ca o regină de Alin. 

„Am avut parte de momente atât de frumoase aici la Barcelona. Ieri, am făcut turul orașului, iar când am ajuns la Sagrada Familia am rămas muți de uimire și de toată frumusețea pe care o văzusem acolo. 

I-am și compus o poezie lui Alin, iar el mi-a oferit un buchet de crini albi, în semn de recunoștință și mulțumire pentru felul în care l-am susținut mereu. Acum, în Barcelona, se sărbătorește festivalului La Mercè, cel mai important festival al orașului, care durează din 22 până pe 25 septembrie. 

Festivalul are loc anual și este dedicat patroanei orașului, Fecioara de la Merced (Mare de Déu de la Mercè). Am surprins totul, în timp ce eram într-un restaurant, chiar în centru și aveam o masă exact la geam, astfel încât am putut vedea o paradă incredibil de frumoasă. 

Am fost și la concerte, la stadionul FC Barcelona și ne-am bucurat de frumusețile Barcelonei, care știm cu toții cât sunt de încântătoare. 

Avem atât de multe amintiri frumoase. Eu cred că viața este despre ceea ce lași frumos în urma ta, amintirile pe care ți le faci și despre liniștea sufletească pe care o simți alături de omul drag”, a declarat Medana Oprea, în exclusivitate pentru Click! 

Medana i-a compus și o poezie soțului ei: 

Scânteia

Prin nori, prin soare și furtuni

Te voi iubi, o viață

Asemeni unei mari minuni

Mi-ai dat din nou speranță

Când totul era trist și gri

Ai reaprins scânteia

Te voi iubi, pân’oi muri

Și voi cinsti femeia 

Ce m-a făcut să recunosc

Că viața-i o minune

Și azi pot să deosebesc

Cărbunii de tăciune

Azi, pot simți că-s izbăvit

Și Doamne cât am suferit

Când în trecut m-au părăsit

Toți cei pe care i-am iubit

Nici tată, mamă sau copii

Să mă-nțeleagă n-am avut

Asemeni unor utopii

Din lacrimi mi-am făcut un scut

De mic copil am îndurat

Trădarea, umilința

Dar ca adult, azi mi-am jurat

Că îmi voi da silința

Să nu trădez la rândul meu

Iubirea, jumătatea

Să mă încred în Dumnezeu

Simțindu-i bunătatea

Azi pot simți că sunt iubit

De o femeie-înger

Ce sufletu’ mi-a-mpodobit

Cu scânteieri de fulge!”

În următoarele zile, cei doi îndrăgostiți își vor continua vacanța romantică în Tenerife. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
oana roman isabela colaj instagram jpg
BeFunky collage (30) jpg
Banner Mihai Albu
mihaela tatu jpeg
banner nicoleta luciu png
Banner Ducu Bertzi
Banner Iulia Mihai Albu
Banner Elena Merisoreanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net