Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Le-au ajuns atacurile Larisei Uță! Medana și Alin Oprea pleacă în vacanță ca doi porumbei, în plin scandal cu fosta soție a solistului de la Talisman. Înainte de plecarea la Barcelona, Medana i-a transmis Larisei Uță un mesaj usturător, asigurând-o că nu are nici o șansă să o despartă de Alin Oprea. 

După mai bine de patru ani, Larisa Uță a pornit atacul împotriva fostului soț Alin Oprea, care tocmai ce sărbătorea fericit un an de la nuntă cu actuala lui soție, frumoasa Medana. 

Larisa a tunat și a fulgerat în podcastul lui Adrian Cristea ( zis Bursucu), unde și-a acuzat fostul soț că a înșelat-o și că ar fi lăsat-o fără bani cu tot cu cei doi copii. 

Medana și Alin pleacă la Barcelona în plin scandal cu Larisa Uță

Atacurile Larisei Uță nu i-au dezbinat nici pe departe pe Medana și Alin Oprea, ba dimpotrivă i-au făcut mai puternici. Medana Oprea a sărit ca o leoaică în apărarea soțului ei, avertizându-și fosta rivală că le merge de minune în căsnicie. 

Drept urmare, soția lui Alin Oprea ne-a anunțat că, luni dis-de-dimineață, vor pleca  în vacanță în Spania, pentru a se distanța puțin de toată tevatura creată zilele acestea în jurul lor din cauza declarațiilor fostei soții a solistului de la Talisman. 

Medana: „Vrem să ne deconectăm de la mizeriile ei”

„După tot acest moment delicat, urmează să plecăm în concediu să ne deconectăm de la toate mizeriile emise de fosta soție în spațiul public. 

Ea să se răfuiască și să se războiască cu cine vrea și cât vrea, noi preferăm să ne iubim, departe de ochii lumii. Merg pe premisa <<make love, not war>>(n.r:  <<faceți dragoste, nu război>>).

Pe această cale țin să le mulțumesc din suflet tuturor celor care ne iubesc și care ne susțin. Plecăm la Barcelona pentru câteva zile, după care în Tenerife, iar returul este la Madrid, unde eu voi fi prezentator în cadrul festivalului de carte și arte, CultoRo. 

Sunt foarte bucuroasă de toate realizările pe care eu și soțul meu le avem în această căsnicie. De aceea este păcat să răspundem la provocări, când putem face lucuri mult mai utile. 

Să ne bucurăm de viață, să ne bucurăm că ne avem unul pe celălat, pentru că într-o lume superficială în care iubirea, frumosul și credința încep să se diminueze, e o binecuvântare să ai alături de tine un om care să te susțină, care să te iubească și care să îți fie alături necondiționat, așa cum suntem eu cu Alin, unul pentru celălat”, a declarat Medana Oprea, în exclusivitate pentru Click!

Medana, mesaj dur pentru Larisa Uță: „Nu vrea să vină oare și în concediu cu noi, să ne ducă bagajele?!”

Înainte de plecarea la Barcelona, Medana nu s-a putut abține și i-a transmis fostei sale rivale la inima lui Alin Oprea un mesaj cât se poate de dur, propunându-i să le care bagajele la Barcelona dacă tot țintește divorțul lor. 

„Stau și mă tot minunez de amploarea și de gustul amar pe care podcastul fostei soții ale actualului meu soț le-a lăsat. Un impact emoțional puternic asupra tuturor. Nu pot înțelege care a fost miza și de ce?! După 4 ani jumate?! Văd că și-a dorit să sărbătorească împreună cu noi anul de la nuntă. 

Nu vrea să vină oare și în concediu cu noi, să ne ducă bagajele, dacă tot îl consideră încă <<proprietatea>> ei, că <<bancomatul>> sigur nu mai are cum. Scuzați-mi tragi-comedia și ironia, dar chiar așa este această situație. Doar își spune povestea sau se urmărește crâncen un divorț al nostru?!

Când omul este recăsătorit, când omul îți lasă ție tot ce a avut și cât a avut, mult, puțin…nici nu contează, însă el a rămas fără absolut nimic. Este trist să vedem cum, după mai bine de 20 de ani de conviețuire, doi oameni ajung într-o situație atât de rușinoasă care sigur nu face bine copiilor ei, Melissa și Adrian. 

Afectează imaginea fiecăruia dintre ei patru și e foarte trist. Schimbarea din viața fiecărui om, vine cu momente dure, altfel ea nu ar mai exista. Dar, trebuie să înțelegem cu toții că această schimbare este pusă în calea destinului nostru și că nu putem evita asta. Putem gestiona însă modul de abordare a situației în care ne aflăm, dacă alegem să fim demni. Nu e ușor să pierzi! 

Însă, trebuie să știi să pierzi cu demnitate și să te retragi când simți că nu mai aparții unui om sau unui loc. Eu nu cred că astfel de afirmații, <<umblă în 4 labe>> sau în care cea mai bună prietenă a ta susține cu dovezi certe o relație extraconjugală de 7 ani cu un cetățean neamț, apărând chiar și îndoieli legate de paternitatea copiilor, fac cinste cuiva. 

Chiar nu avem noi de ce să suportăm rușinea pentru acțiunile altcuiva. De-a lungul vieții, noi, oamenii, care de multe ori suntem mult mai rău decât animalele, atât la suflet cât și la modul în care ne manifestăm, facem greșeli, avem lucruri cu care ne putem mândri sau de care ne poate fi rușine. Însă, este mai mult decât evident că doi oameni care divorțează o fac pentru că acolo nu se mai poate remedia absolut nimic”, ne-a spus Medana Oprea.

„Asist la un circ mediatic umilitor, cu infidelități, amanți, beții”

Dar unde rămâne respectul și protecția pentru trecut, pentru tot ceea ce e existat bun cândva? Unde rămâne recunoștința pentru tot ceea ce a fost pozitiv? Mă doare sufletul pentru această situație ingrată în care ne aflăm cu toții. Vă spun sincer că îmi e extrem de dificil să asist la acest circ mediatic umilitor, în care infidelitățile, amanții, bețiile, paternitatea, se dezbat ca subiect de interes național.

Doamne, ce jenant! Mă întreb cât timp vom mai fi hărțuiți de fosta lui soție. Nici în cele mai urâte vise ele mele nu mi-am putut imagina că voi avea de a face cu astfel de situații și cu astfel de abordări ale fostei lui soții, într-o astfel de manieră, efectiv umilitoare și pentru ea și pentru el. 

Nici măcar nu se pot spune toate, câte sunt în spatele cortinei, pentru că este degradant. Îl vrea înapoi?! Ce scop are, oare?! Situația financiară o determină la toate astea, fericirea noastră, creșterea noastră împreună?! Oare nu mai bine ar lupta la rândul ei pentru evoluția sa personală, lăsându-ne pe noi în pace?!

Este trist să nu ai realizări și să fii nevoită ca femeie, să ajungi vreodată să te mândrești doar cu realizările soțului sau ale copiilor. Ale tale personale, unde sunt?!Și să nu o aud pe asta: <<am făcut doi copii>>. Pentru că toate facem și copii, nu ne împiedică ei cu nimic, atunci când avem un ideal sau un scop măreț în viață. 

Cum Doamne iartă-mă să tot vii cu <<copiii în stânga și în dreapta>>, cu mișcări strategice, pentru a te victimiza. Acești doi copii ai ei, acum sunt femeie și bărbat în toată regula. Băiatul este căsătorit, are viața lui, fata merge spre 23 de ani. Chiar și în cele mai bune relații, este firesc să își facă un rost în viață și un viitor frumos, în care adultul tânăr să se bucure de realizările sale personale. 

Știu sigur că Alin a fost un tată minunat, care a făcut tot ce a putut pentru fosta lui familie. Și spun fosta familie, pentru că așa cum a declarat chiar el personal, acum are altă viață, acum are altă familie, nu ne dorim decât să ne trăim viața frumos și curat, așa cum știm noi, fără ca cineva să ne tot bată la poarta trecutului”.

„Ne-am iubit enorm și am pornit la un drum plin cu scaieți”

„Chiar nu suntem noi responsabili de toate nemulțumirile, traumele sau frustrările cuiva, acuma la modul cel mai serios. Așa cum el a găsit soluții și a mers mai departe, o rog respectuos și civilizat să găsească și ea, să meargă mai departe și să nu uite că azi se adresează soțului unei alte femei, pe care el a ales-o fără să fie constrâns de vreo <<sarcină întâmplătoare>> sau de vreo împrejurare nedorită. 

Ne-am iubit enorm și am pornit la un drum plin cu scaieți care ușor s-a transformat într-un drum plin cu trandafiri, pentru că tot ce era toxic în viața lui, începuse să dispară. Mie nu îmi place să mă victimizez, dar nu multe femei ar lua un bărbat rămas în pantaloni scurți și ar avea curajul să își creeze un viitor cu el, mai ales în condițiile în care totul era incert și deplorabil pe atunci”, a adăugat Medana, actuala soție a artistului de la trupa Talisman. 

„Pentru mine soțul meu nu este doar un <<bancomat>> pentru că ATM-ul era nealimentat când l-am luat eu”

„Acum nu ne lipsește absolut nimic, Dumnezeu ne-a dat tot ceea ce ne-am dorit vreodată. Alin conduce mii de kilometri, de la un eveniment la altul. Pentru mine soțul meu nu este doar un <<bancomat>> pentru că știm cu toții că ATM-ul era nealimentat când l-am luat eu. 

Acum îl alimentează într-adevăr și pentru mine, așa cum este și firesc, pentru că suntem soț și soție. Pentru mine Alin este bărbatul pe care îl iubesc ca pe lumina ochilor mei și chiar mă preocupă starea lui emoțională și pericolele la care se expune. E suficientă oboseala acumulată încât să mai aibă și o stare psihică proastă, generată de astfel de momente stupide”, este mesajul usturător transmis de Medana fostei soții a lui Alin Oprea 

„O invit să își ia zborul din căsnicia noastră”

Ajunsă la capătul răbdării, Medana i-a mai pus în vedere Larisei Uță să-și vadă de viața ei, fără a le mai deranja de acum încolo căsnicia care merge ca unsă.

„Dacă de partea cealaltă sunteți patru persoane care complotați și faceți strategii, aici suntem două pentru că eu sub nicio formă nu îmi doresc să îmi expun copiii la astfel de mizerii. 

Așa că o invit să își ia zborul din căsnicia noastră, altfel devine prizoniera trecutului și sigur nu îi face deloc bine. Doar de sănătate și de liniște avem nevoie. Uraganul prin care am trecut anii anteriori a fost mult mai puternic decât această furtună într-un pahar cu apă de acum. 

Dumnezeu să ne dea tuturor putere de acceptare, să ne dea înțelepciune și puterea de a trăi demn, cu conștiința împăcată și cu credința că totul va fi bine!”, a mai spus Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, solistul trupei Talisman. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
banner sofia vicoveanca png
Banner smiley Gina pistol
Banner Aurel Pădureanu
WhatsApp Image 2024 09 22 at 13 14 16 jpeg
image png
mihai albu logo webp
1 coliva shutterstock 1395895220 ok jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net