De ce a lăsat-o Alin Oprea pe soția Medana singură la Madrid?! Ce s-a întâmplat în vacanța lor de „miere” din Spania? „M-am întors acasă…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Medana și Alin Oprea au plecat două săptămâni în vacanță în Spania, lăsând în urmă scandalul creat în țară de fosta soție a solistului de la Talisman. Cei doi au fost nedespărțiți pe perioada vacanței lor la Barcelona și Tenerife, însă, la Madrid, Alin a fost nevoit să-și lase singură soția. Ce s-a întâmplat?! 

Vacanța Medanei și a lui Alin Oprea pe tărâm iberic a fost bine-venită după iureșul iscat în țară, în urma atacurilor fostei soții a solistului de la Talisman.

De ce a lipsit Alin Oprea de lângă soția lui la Festivalul CultuRo de la Madrid?

După câteva zile petrecute în doi la Barcelona și apoi pe plajele însorite din Tenerife, Medana și Alin Oprea au fost nevoiți să se despartă la Madrid, acolo unde frumoasa soție a cântărețului a primit nu mai puțin de patru premii în cadrul  Festivalului de Carte și Arte al românilor de pretutindeni CultuRo, pe care l-a și prezentat. 

Medana Oprea este foarte apreciată de lumea culturală din Madrid, acolo unde i-au fost publicate în presă și câteva texte și poezii scrise de ea. 

Din păcate, artistul de la Talisman nu a putut fi prezent decât două ore la Madrid alături de soția sa, fiind chemat în țară pentru a susține un concert. Chiar și așa, Medana nu s-a simțit stingheră pentru că i-a avut alături pe prietenii ei din Madrid. 

Medana Oprea: „M-am întors acasă cu 4 premii, absolut fabuloase”

„După concediul atât de frumos pe care l-am avut în Tenerife, eu am rămas la Madrid. Alin m-a însoțit în prima zi, pentru două ore, asigurându-se că ajung cu bine la festival, printre două escale, el având în România, evenimente de onorat. 

Am fost invitată la Festivalul de Carte și Arte al românilor de pretutindeni CultuRo. Am fost și prezentator în cadrul evenimentului, dar am avut și momentele mele de poezie, în care am fost invitată să recit și să îmi lansez cartea. 

M-am întors acasă cu 4 premii, absolut fabuloase: Premio Literario Omega M, Madrid, España, 2024,  Premiul pentru volum de carte G.L. Omega M, Alcalá de Henares, Spania, 2024, Meritul Cultural pentru participare extrordinara la Festivalul Internacional <<Carte si Arte>>CultuRo, Alcalá de Henares, Spania 2024 și  Premiul Ligii Scriitorilor Români din Madrid. 

Domnul Antonio Calderon de Jesus cu soția sa m-au găzduit acasă la ei. Ei au un mic palat și un paradis în curte, și le mulțumesc din suflet pentru asta. M-au tratat ca pe propriul lor copil. Domnul Antonio Calderon de Jesus este un mare om de cultură, la nivel mondial, critic de artă, jurnalist profesionist UNESCO/A.C.P.I (Asociația Ibero-Americană a Corespondenților de Presă) și director de presă internațională al revistei Pacifico revista Americii și a Lumii.

Am fost tare bucuroasă și de prezența doamnei Mariana Feride, președinta festivalului CultuRo și directorul revistei Kryton unde apar și poeziile mele, alături de mari autori spanioli. Domnul Adrian Suciu, domnul Titi Sultan, domnul Sorin Bălășcanu, domnul Valeriu Ciurea, Titi Dragomir de la Phoenix, poetele Violeta Stoicescu și Eugenia Mucea, pictorul Dorina Florescu sunt nume sonore care au fost prezente. Mulțumesc și domnului Costa, de la Lira Tv, care m-a invitat la televiziunea dânsului a treia zi și care a filmat întregul eveniment. 

Aduc mulțumiri și organizatorului CultuRo, domnul Mircea Florescu, un mare iubitor de artă și frumos și omului atât de drag sufletului meu, Sorin Mușa, fără de care eu nu aș fi fost pe acest drum atât de frumos acum. Adresez mulțumiri speciale, domnului ministru consilier de la Ambasada din Madrid, Laviniu Enii, care mi-a fost alături și care m-a onorat cu prezența, într-o zi de duminică, deși programul dânsului era doar până vinerea. Venise de acasă, special pentru momentul meu, mi-a oferit un buchet superb de flori și a fost pe scenă alături de mine, recitând și o poezie din cartea mea. Îi sunt profund recunoscătoare pentru asta și îi voi purta mereu în suflet, un alb trandafir. 

Îi urez și un sincer și călduros <<La mulți ani!>>, din toată inima, pentru că zilele viitoare, va fi ziua lui de naștere. Mulțumesc tuturor pentru încrederea, prietenia și iubirea acordată, dar mai ales Lui Dumnezeu, pentru toate aceste binecuvântări cerești”, a declarat Medana Oprea, pentru Click! 

Aceasta ne-a pus la dispoziție și una din poeziile pentru care a fost premiată la Madrid. 

LUNA PLINĂ

Din firul vieții mele îmi împleteam iubirea/ Țesută cu durere, trăind nefericirea/ Și iute, deodată, se-ntrezări ceva/ Era o licărire cu străluciri de stea.

Îmi apăruse-n cale iubirea vieții mele/ Cu ochi de căprioară și zâmbet de lalele/ Era o stea divină ce-n suflet o purtam/ Ca apa cristalină din care mă-nfruptam.

Acea ființă vie ce strălucea mereu/ Era esența vieții, mereu în gândul meu/ /Știam că-n viața asta am s-o revăd cândva/ Și că eternitatea ne va determina.

Să revenim la matca frumoasei plămădiri/ A fericitei taine a marilor iubiri/ Simțeam acea lumină cum corpu-mi încălzea/ Era ca luna plină iubirea-n viața mea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
roman burtsev leonardo dicaprio profimedia jpg
banner adela popescu png
monica birladeanu valeriu gheorghita instagram jpg
Banner Liviu Varciu
minodora tatarusanu monica birladeanu instagram jpg
Banner Alin Simoiu
vila izvorani logo jpg
Banner Anca Serea
image
actualitate.net
image
actualitate.net