EXCLUSIV Daniela Gyorfi, planuri pentru o nouă intervenție estetică! Cum se menține artista la 53 de ani

29 martie 2022 16:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daniela Gyorfi e pe val. Artista încearcă toate tendințele în materie de frumusețe corporală și nu numai pentru că își dorește să nu își arate vârsta de 53 de ani. Și pentru că a venit primăvara, vedeta apelează la tot felul de tratamente menite să o țină în formă și să îi ofere un tonus de invidiat.

Artista are 49 de kilograme și a fost prima vedetă din România care și-a pus silicoane, în 1999

“Am 49 de kilograme și tot mai vreau să slăbesc puțin. Mă știți cum sunt, mai ales acum, că a venit primăvara. Fac mai multe tratamente corporale, mi-am propus să fac și un detox puternic și îmi doresc un “face contouring”. Fac mai multe tratamente cu vitamine pentru față, gât și decolteu și mezoterapii. Nu am de ce să mai recurg la operații estetice acum”, a mărturisit artista pentru Click!.

Plănuiește o vacanță cu familia în Spania

Daniela Gyorfi colaborează cu colegul ei, Boby, alături de care scoate piese pe bandă rulantă. Și pentru că au o prietenie frumoasă, cei doi artiști și-au propus să plece cu familiile lor într-o frumoasă vacanță în Spania.

“Colaborez foarte bine cu Boby, urmează să plecăm peste câteva zile în Italia, acolo unde vom cânta pentru comunitatea de români din Diaspora. Vom lansa mai multe melodii noi și ne bucurăm că avem cântări. Apoi ne gândim să plecăm împreună cu familiile noastre în Spania, lângă Valencia. Ne place foarte mult în Spania, în plus am descoperit acolo un magazin cu decorațiuni pentru casă și mă gândesc să fac câteva achiziții. Și cu George sunt bine, ne înțelegem bine și ne bucurăm că ni s-a îndeplinit visul de a ne muta în casă nouă. Merge bine și afacerea cu clubul pe care ni l-am deschis în Centrul Vechi și ne gândim să mai luăm altul pentru că este o afacere de viitor”, a mai declarat Daniela Gyorfi, pentru Click!

Ce planuri are cu Maria, fetița ei de 11 ani

Daniela Gyorfi și-a educat frumos fetița, pe Maria Gyorfi Tal, care are acum 11 ani. Maria este fan al cântărețului Jimin din trupa BTS și i-a spus mamei sale că își dorește să studieze limba coreeană și japoneză.

“Maria este un copil tare bun, învață foarte bine, are numai FB, s-a obișnuit la școala din Otopeni la care am mutat-o de când locuim aici și îi place acolo foarte mult. Ea niciodată nu îmi cere să îi cumpăr nimic. Deocamdată ne-a zăpăcit că vrea să învețe limba coreană și limba japoneză. O să îi caut niște cursuri și cred că din toamnă o să o duc să învețe ce își dorește. Mi-a zis că Japonia este o țară foarte frumoasă. Ei îi place de Jimin de la BTS…”, a mai spus artista pentru Click!

Ce intervenții estetice are Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a fost întotdeauna sinceră în privința operațiilor estetice pe care și le-a făcut! De-a lungul carierei sale, artista și-a ajustat sănii, buzele și nasul pentru că și-a dorit să facă schimbări atunci când a simțit nevoia. Prima dată când și-a mărit bustul, Gyorfi nu a fost deloc încântată așa că a mai recurs pe parcurs și la alte ajustări ale bustului, în total având patru sau cinci intervenții, cântăreața fiind, de altfel, și prima vedetă din România care și-a pus silicoane, în 1999.

Anul trecut, artista și-a făcut o dantură impecabilă de care este foarte încântată. Gyorfi nu se abate de la a încerca tot felul de tratamente benefice și menite să o facă să strălucească.

Daniela Gyorfi încearcă toate tendințele în materie de frumusețe corporală și nu numai pentru că își dorește să nu își arate vârsta de 53 de ani

Mai multe