Ce vibe are Francisca la 30 de ani! „Am învățat să renasc precum un Phoenix din propria cenușă”

21 noiembrie 2023 10:37   Vedete românești

Francisca și TJ Miles formează unul dintre cele mai simpatice și autentice cupluri ale momentului. Artista a schimbat ieri prefixul și a împlinit 30 de ani pe care i-a sărbătorit alături de iubitul său.

A avut un tort roz cu inimioare, a primit mulți trandafiri și cadouri și s-a simțit ca o adevărată prințesă de ziua ei. Relația cu Miles îi merge de minune, împlinesc aproape un an de când sunt împreună și se completează reciproc. Totul e din ce în ce mai bine în viața Franciscăi, iar cântăreața recunoaște că acesta a fost un an plin de schimbări pentru ea și a învățat să renască precum o Pasăre Phoenix.

„Am învățat să renasc precum un Phoenix din propria cenușă”

„30 de ani și un milion de emoții încapsulate într-o singură zi. A fost un an plin de hohote de râs, lacrimi, și o nebunie de schimbări. Am învățat să renasc precum un Phoenix din propria cenușă, am descoperit în mine o forță pe care nici nu am crezut că o am iar astăzi sărbătoresc femeia care am devenit.

Astăzi, învăț din nou să iubesc mai profund și mai autentic. Am alături puțini oameni, dar fiecare dintre ei este o rază de lumină în această călătorie. Viața nu a fost mereu una roz, am învățat că vulnerabilitatea aduce autenticitate, iar iubirea adevărată aduce bucurie. Mulțumesc pentru că îmi sunteți alături!”, a mărturisit, emoționată, frumoasa vedetă care a fost asemănată, din cauza formelor sale voluptoase, cu Kim Kardashian.

TJ Miles nu s-a lăsat mai prejos de ziua iubitei sale, i-a declarat public că o iubește și a realizat pe social media un colaj video cu cele mai frumoase momente ale lor din vacanțe, de când sunt împreună.

În luna aprilie a acestui an, cei doi au mers în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, acolo unde au dezvăluit, în exclusivitate, că formează un cuplu.

„O chimie între noi a existat întotdeauna. E un personaj din showbiz cu care am avut o chimie foarte bună”, a spus atunci Francisca.

Artista a trecut printr-un divorț la începutul lui 2023, atunci când după 10 ani de relație și 4 ani de căsătorie a decis să se despartă de soțul ei, luptătorul MMA, Bogdan Lățescu, care și-a refăcut și el viața și a devenit recent tătic.

Mai multe