Cel mai înfocat fan al Mădălinei Manole, mesaj dureros la 12 ani de la moartea artistei

2 iulie 2022 13:27   Vedete românești

Pe 14 iulie se împlinesc 12 ani de când Mădălina Manole a decis să își pună capăt zilelor. Cel mai înfocat fan al său, care îi devenise și prieten între timp, Daniel Gheorghe scrie în fiecare an o scrisoare, în preajma zilei tragice, prin care vorbește despre Mădălina și gândurile care îi trec prin minte atunci când rememorează amiciția pe care o avea cu artista. 

Daniel Gheorghe a scris și în acest an o scrisoare adresată prietenei sale, Mădălina Manole. Bărbatul susține că mesajul este ultimul pe care i-l va adresa artistei, deși nu există clipă în care să nu se gândească la ea. 

Te-ar putea interesa și: Dan Negru, mesaj cu încărcătură emoțională pentru fiul Mădălinei Manole 

  „A douăsprezecea scrisoare… ... şi ultima... Scrisoare către MADĂLINA MANOLE… Ochi nemuritori, ce mai faci acolo? Cum eşti? Ţi-ai găsit pacea? Cum e sus în cer? E soare, e cald? E lumină?  E adevărat că toţi îngerii au aripi şi cântă cât e ziua de lungă?  E bine? Eşti bine? Nu ai mai dat niciun semn de când... De mult... Parcă a trecut prea mult timp, deşi n-au trecut decât 12 ani... Cât 12 apostoli, care sper că ţi-au fost alături în tot acest timp", așa începe scrisoarea emoționantă a bărbatului, declarat fan înfocat al Mădălinei Manole. 

Mădălina Manole a murit la data de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. E a fost găsită fără viață de către soțul ei, în locuința lor din Otopeni. Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, iar în urma autopsiei, medicii legiști au ajuns la concluzia că decesul artistei ar fi fost provocat de ingerarea unei substanțe toxice, în cantități mari. 

Vezi și: Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de către Petru Mircea 

Mădălina Manole s-a sinucis chiar de ziua ei de naștere, pe 14 iulie 

Mădălina Manole se confrunta cu o depresie profundă și nici măcar gândul că abia devenise mama unui băiețel nu a determinat-o să nu-și ducă planul la final. După moartea artistei, soțul vedetei, Petru Mircea s-a confruntat cu acuzații dure venite din partea familiei regretatei cântărețe. Chiar și așa, bărbatul l-a crescut cum a știut mai bine pe fiul lor, iar astăzi Petru are 13 ani. 

Mădălina Manole nu este singura artistă apreciată care a decis să își încheie într-o manieră tragică socotelile cu viața. Și colega sa de breaslă, Mălina Olinescu și-a pus capăt zilelor, simțindu-se neînțeleasă de către cei din jur. În noaptea de 11 spre 12 decembrie 2011, Mălina Olinescu s-a sinucis, plonjând în gol de la etajul 6 al blocului în care locuia. 

Citește integral mesajul lui Daniel Gheorghe pe Adevărul 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe