Cine a fost primul iubit al Andreei Marin, bărbat cu care a fost șapte ani. Ce meserie neașteptată are: „Se țineau de mână ca îndrăgostiții”

29 septembrie 2024 9:55   Vedete românești

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România, trăiește de 7 ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi locuiesc împreună și au o relație discretă, așa cum și-au dorit. Vedeta a mai avut o relație cu Ștefan Bănică Jr., însă, nu mulți știu cine a fost primul iubit al Andreei Marin.

Andreea Marin a fost soție de trei ori. S-a căsătorit pentru prima dată pe când nu împlinise nici măcar 20 de ani și a trăit împreună cu misteriosul bărbat timp de șapte ani de zile. Mai exact, prezentatoarea TV a avut o relație cu un preot din Huși, pe nume Silviu Maftei. Cei doi s-au cunoscut în perioada liceului, la Roman, pe când „Zâna Surprizelor” urma cursurile institutului „Roman Vodă”, la puţin timp după Revoluția din 1989. Bărbatul urma cursurile Seminarului Teologic „Sf. Gheorghe” din aceeaşi localitate.

Cine a fost primul iubit al Andreei Marin

În 1991, când eram în anul al treilea la seminar, Prea Sfinţitul Ioachim Vasluianul a organizat în mai multe oraşe din Moldova un spectacol de teatru jucat de seminarişti cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Rolul lui Iisus l-a interpretat magistral chiar Silviu, colegul meu, care avea să devină iubitul Andreei Marin.

Mi-amintesc că Andreea a fost teribil de im­pre­sionată de pres­taţia sce­­nică a lui Silviu, aşa că l-a abordat chiar după o reprezentaţie. Ie­şeau apoi mereu după re­petiţii, se plimbau prin parc, se ţineau de mână ca doi îndrăgostiţi. Întotdeauna era atentă la detalii, voia să facă totul perfect. S-au înţeles foarte bine, chiar se potriveau. Cred că amân­doi erau la prima relaţie”, declara cu ceva timp în urmă un prieten foarte bun al lui Silviu Mafeti, pentru Libertatea.

După ce s-au despărțit, Silviu Maftei a activat în cadrul Bisericii Sfântul Dumitru din Huși. Ulterior, a devenit profesor de religie, îndrumând sufletele elevilor spre Dumnezeu. 

Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la Surprize, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe.

De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, declara Andreea Marin, în legătură cu despărțirea de primul soț, în emisiunea „În Oglindă”.

Mai multe