Ce amintiri dureroase o leagă pe Andreea Marin de mama sa: „La îngerul meu păzitor e tot sprijinul meu. I-aș spune...”

Ultima actualizare:

 Andreea Marin (49 de ani) a trecut prin momente cumplite atunci când și-a pierdut mama. „Zâna Surprizelor” avea doar 9 ani, însă a rămas marcată pe viață de tragica întâmplare. Cea care i-a dat viață era în floarea vârstei, căci avea 36 de ani când și-a dat ultima suflare.

Andreea Marin, despre mama sa
Andreea Marin, despre mama sa

„Această greutate a apăsat pe umerii mei la o vârstă foarte fragedă”

Mama Andreei Marin s-a stins din viață într-un accident de mașină, iar de atunci, prezentatoarea TV a început să sufere enorm. A avut o copilărie grea, însă a reușit să rămână puternică și să-i păstreze amintirea vie mamei sale. Mai mult, vedeta a încercat tot timpul să o facă mândră pe cea care nu a mai apucat să îi aplaude succesul  de care se bucură în prezent.

„Mama mea a devenit înger când eu aveam 9 ani și de acolo tata a fost stâlpul nostru și a fost tare greu. Greutățile pe care le-a adus copilăria pentru mine, m-au și construit ca un om matur, responsabil. Această greutate ce a apăsat pe umerii mei la o vârstă foarte fragedă, s-a transformat într-o mare responsabilitate, într-o dorință de a reuși și de a face lucrurile bine, cu respect pentru imaginea din mintea mea și din sufletul meu a mamei mele”, a declarat Andreea Marin într-o emisiune TV.

De asemenea, Andreea Marin a avut și un mesaj emoționant pentru mama ei, despre care susține că o veghează, în ciuda faptului că nu au apucat să petreacă prea mult timp împreună.

„Acolo, la îngerul meu păzitor e tot sprijinul meu. I-aș spune mamei că din mamă în fiică, suntem violete puternice și o să le reușim noi pe toate într-un fel sau altul”, a mai spus „Zâna Surprizelor”.

„Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi”

Celebra prezentatoare TV nu a valorizat niciodată lucrurile materiale, dar recunoaște că a suferit atunci când a pierdut anumite obiecte moștenite de la mama sa.

„Mama era inginer de mecanică fină și în egală măsură un om foarte sensibil, romantic. Scria poezie, scria foarte frumos. Râdea. Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi. Iubea viața. Am moștenit de la ea și de la tata această dragoste necondiționată. Iubim viața chiar dacă ea ne joacă feste uneori. Tatăl meu, un om foarte puternic sau cel puțin aceasta era impresia pe care ne-o dădea tuturor, ne bazam pe el.

Un om de cuvânt, un profesionist, el era inginer constructor și un om foarte creativ în egală măsură cu o fire romantică. Pe vremea lui Ceaușescu, pe sub mână, de la librăria din orașul nostru mic lua cărți de poezie de proză și citea la lumina lumânării pentru că regimul ne priva de lumina electrică.

Citea poeziile romantice, el le citea noi le ascultam. Era foarte priceput și cred că asta l-a legat de mama. Această fire caldă, sensibilă, deși el era și un bărbat puternic în același timp”,  a mai mărturisit vedeta în urmă cu ceva timp, într-un interviu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net