Andreea Marin, apariție surprinzătoare. Internauții au reacționat imediat: „Parcă ați fi o adolescentă” Cum s-a pozat „zâna surprizelor”

Andreea Marin a reușit din nou să atragă atenția cu cea mai recentă fotografie distribuită pe rețelele de socializare. În vârstă de 49 de ani, vedeta a impresionat cu o ținută surprinzătoare, afișându-se într-o formă fizică de invidiat. Îmbrăcată într-un tricou alb, pantaloni scurți și papuci Hermes, Andreea a pozat la prima oră a dimineții la un salon de înfrumusețare din apropierea locuinței sale din Pipera.

Andreea Marin. Foto: arhiva personală.
Andreea Marin. Foto: arhiva personală.

Apariția surprinzătoare a Andreei Marin

De fiecare dată când apare în public, fie la evenimente, fie în emisiuni de televiziune, Andreea Marin impresionează prin eleganță și atenție la detalii, fie că este vorba de coafură, machiaj sau vestimentație. Însă, de data aceasta, nu machiajul a fost cel care a atras privirile, ci ținuta aleasă de vedetă, care i-a scos în evidență silueta zveltă după ce a reușit să slăbească aproximativ 20 de kilograme.

Bună dimineața, soare! Ziua începe în vecinătatea casei mele, la prietenii mei de la salon, apoi continuă cu filmări în studiourile mele de la Creative Hub Voice&Visibility. O zi frumoasă, sănătoasă și cu spor să avem cu toții!”, a scris vedeta în dreptul fotografiilor postate pe Facebook.

Reacțiile fanilor la transformarea vedetei

Andreea Marin. Foto: arhiva personală.
Andreea Marin. Foto: arhiva personală.

Fotografiile au stârnit imediat reacții entuziaste din partea fanilor, care au fost impresionați de transformarea vedetei. „Bună dimineața. Ce bine arătați la această vârstă. Parcă ați fi o adolescentă de liceu, de prin clasa a X-a, a XII-a. Felicitări pentru că aveți grijă de dumneavoastră”, i-a scris un admirator. Alt fan a remarcat: „Mult mai tânără cu ținuta asta”.

Transformarea Andreei Marin a început anul trecut, când vedeta a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. După o vizită la medic, care i-a atras atenția asupra greutății sale, Andreea a adoptat un stil de viață sănătos, renunțând la dietele stricte și optând pentru un regim alimentar echilibrat și porții mici de mâncare.

Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 20 de kilograme

Anul trecut, Andreea Marin a început o transformare fizică impresionantă. În urma unei vizite la medic, vedeta a realizat că trebuie să își schimbe stilul de viață. „Am fost acum câteva luni la medic că mi se părea că nu mai respir bine, am zis că e ceva cu inima, și mi-a spus medicul: «Eu vă știu pe dumneavoastră de vreo 20 de ani, de la Surprize, surprize, am venit la dumneavoastră în emisiune, poate nu vă mai amintiți, m-am schimbat și eu, v-ați schimbat și dumneavoastră, dar dumneavoastră v-ați schimbat cu 20 de kilograme în plus»”, a povestit Andreea pentru revista VIVA!.

Într-o perioadă scurtă, Andreea a reușit să slăbească 13 kilograme cu ajutorul unei diete, iar acum se mândrește cu o scădere totală de 20 de kilograme, ajungând la greutatea pe care o avea în liceu. „Nu mai țin nicio dietă, acum am intrat într-un ritm normal de viață, pentru că am ajuns la greutatea dorită, nu am de gând să țin diete toată viața, dar trăiesc moderat. Corpul meu s-a învățat cu asta, nu mi se mai pare ceva greu. Mănânc porții mai mici, mănânc un singur fel la masă, nu amestec de fapt și totul este bine. Fac și sport de două ori pe săptămână, pentru menținere. Deci, se poate”, a adăugat Andreea Marin.

Transformarea vedetei nu a trecut neobservată, iar fanii ei sunt încântați de noile alegeri vestimentare și de stilul său de viață sănătos. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net