Tinuta provocatoare cu care Andreea Marin a făcut furori în Sardinia. Uite cum a ieșit la plimbare. FOTO

Andreea Marin (49 de ani) are o mulțime de pasiuni, iar printre acestea se numără călătoriile. De curând, îndrăgita jurnalistă a plecat în Sardinia, acolo unde se bucură de răsfăț și relaxare. Nu a uitat că cel mai bine o reprezintă eleganța, astfel că vedeta s-a afișat într-o ținută impecabilă.

Andreea Marin, apariție de senzație în Sardinia / Colaj Instagram
Andreea Marin, apariție de senzație în Sardinia / Colaj Instagram

Andreea Marin, apariții de senzație în Sardinia

Mândră de noua ei siluetă, căci în ultima perioadă a slăbit considerabil, Andreea Marin s-a afișat într-o ținută elegantă, compusă dintr-o bustieră neagră, ușor transparentă, un sacou de aceeași nuanță și o fustă lungă, tip creion. Vedeta și-a accesorizat outfitul cu o geantă tip plic, care s-a potrivit de minune cu fusta pe care a ales să o poarte. Și...așa cum ne-a obișnuit, „Zâna Surprizelor” nu a uitat să își afișeze zâmbetul cuceritor.

Pentru Andreea Marin este prima dată când își petrece vacanța în Sardinia (Italia). Incontestabila jurnalistă a petrecut câteva zile de vis în zona exotică, acolo unde a îmbinat utilul cu plăcutul. După ce s-a ocupat de un proiect profesional, vedeta și-a găsit timp și pentru plajă, impresionându-și fanii cu câteva imagini în costum de baie.

„Am ajuns pentru prima dată în Sardinia! Dacă ești un pasionat de călătorii atunci trebuie să trăiești experiența Sardiniei: imaginează-ți ape de cristal care sclipesc sub soarele mediteranean, plaje cu nisip curat ce se întind pe kilometri întregi, sate pitorești cu istorie și cultură bogată. Sardinia  nu este doar o destinație, este un vis pe care poți să îl simți în realitate", a povestit Andreea Marin , fascinată fiind de ceea ce a descoperit în Sardinia, care "este magică și promite o aventură unică", a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Andreea Marin a slăbit 20 de kg

Andreea Marin a reușit să revină la silueta din tinerețe. „Zâna” a slăbit 20 de kilograme și arată impecabil la vârsta de 49 de ani. Recent, fanii săi au avut ocazia să o admire, căci a făcut mai multe ședințe foto pe plajele din Sardinia. Nu demult, vedeta povestea cum a reușit să slăbească, dar și la ce trucuri apelează pentru a se menține într-o condiție fizică demnă de invidiat.

„Am învățat să mănânc într-un anume fel în care nutriționistul mi-a spus că voi fi într-o formă bună dacă respect aceste mici reguli. Și nici măcar nu este greu de respectat. Am slăbit pe parcursul unui an și jumătate. Sigur că pe parcursul acestei perioade au existat restricții, dar acum nu mai am nicio restricție. Înainte purtam la haine mărimea 44-46, iar acum am ajuns la măsurile 38-40, în funcție de croiala vestimentațiilor. Am slăbit trei numere”, spunea Andreea Marin pentru Viva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net