Andreea Marin, apariție rară în vacanța din Sardinia! Cum arată „Zâna Surprizelor" în costum de baie

Ultima actualizare:

Andreea Marin (49 de ani)  se relaxează în vacanța din Sardinia. „Zâna Surprizelor" a încins internetul cu câteva imagini unice postate de la plajă, din Italia.

S-a afișat într-un costum de baie negru, întreg, și cu o pălărie de soare care o proteja de ultraviolete.

 Andreea Marin arată impecabil și pare că se mândrește acum cu silueta pe care a dobândit-o în urma unui regim bine stabilit și al unui stil de viață sănătos pe care l-a adoptat de ceva timp încoace.

„Impecabilă, ca de fiecare dată!", "Cea mai frumoasă!", „Exemplu de feminitate", "Woow", „Ești foarte frumoasă!", „Unică!", au fost câteva dintre mesajele primite de Andreea Marin pe Instagram din partea urmăritorilor săi, după ce a postat fotografiile cu ea de la plajă.

Pentru Andreea Marin "Nu există nu se poate"! Vedeta a slăbit 20 de kilograme și a dobândit acum silueta pe care o avea în liceu. Mai mul decât atât, ea a mărturisit într-un interviu că a început să mai împrumute chiar și din hainele fiicei sale, Violeta, care și-a făcut un obicei din a-i da mamei sale sfaturi vestimentare, întrecând chiar orice stilist.

„Am învățat să mănânc într-un anume fel în care nutriționistul mi-a spus că voi fi într-o formă bună dacă respect aceste mici reguli. Și nici măcar nu este greu de respectat. Am slăbit pe parcursul unui an și jumătate. Sigur că pe parcursul acestei perioade au existat restricții, dar acum nu mai am nicio restricție. Înainte purtam la haine mărimea 44-46, iar acum am ajuns la măsurile 38-40, în funcție de croiala vestimentațiilor. Am slăbit trei numere”, a spus la un moment dat Andreea Marin, pentru viva.ro.

A fost pentru prima dată în Sardinia

Deși adoră Italia, Andreea Marin a ajuns pentru prima dată în Sardinia și a fost cucerită de-a dreptul de frumusețile acesteia. Pe lângă proiectele profesionale, vedeta a îmbinat utilul cu plăcutul și a avut timp să descopere puțin din frumusețile insulei din Marea Mediterană.

„Am ajuns pentru prima dată în Sardinia! Dacă ești un pasionat de călătorii atunci trebuie să trăiești experiența Sardiniei: imaginează-ți ape de cristal care sclipesc sub soarele mediteranean, plaje cu nisip curat ce se întind pe kilometri întregi, sate pitorești cu istorie și cultură bogată. Sardinia  nu este doar o destinație, este un vis pe care poți să îl simți în realitate", a povestit Andreea Marin , fascinată fiind de ceea ce a descoperit în Sardinia, care "este magică și promite o aventură unică".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net