Secretul relației de 7 ani dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu „Construim în continuare”

De șapte ani, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Cei doi locuiesc împreună și au o relație discretă, așa cum și-au dorit, dar surprind cu aparițiile lor împreună la diverse evenimente. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi și care este secretul relației lor?

Secretul relației de 7 ani dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu / foto: arhiva Click!
Secretul relației de 7 ani dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu / foto: arhiva Click!

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șapte ani,  formând unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Cei doi au o relație solidă, iar experiențele pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului i-au apropiat și mai mult. În urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV a dezvăluit care este secretul relației armonioase și de durată dintre ei.

„Cred că de aceea suntem și după 7 ani și ceva împreună”

Nu-ți închipui că el e mai calm. E un om energic, pus pe treabă, ne potrivim foarte bine și în punctul acesta și cred că de aceea suntem și după 7 ani și ceva împreună și construim în continuare” a dezvăluit Andreea Marin pentru Cancan.

De altfel, într-un alt interviu, prezentatoarea TV s-a declarat fericită și consideră că se simte implicată într-o poveste de iubire bazată pe maturitate și înțelepciune. De asemenea, consideră că se potrivește de minune cu partenerul ei.

„Sunt fericită să spun că iubirea noastră are acum cei 7 ani de acasă, căci atât am împlinit, eu simt că e o relație coaptă ca un măr cu obrajii roșii, matură și înțeleaptă, dar și copilăroasă în același timp, am trecut prin multe împreună și parcă acum mă simt cel mai bine în doi.

Ne știm dorințele reciproc, venim cu căldură unul către altul, ne sprijinim la greu, râdem împreună cu poftă, și azi ca și odinioară, și am clădit mult umăr lângă umăr. E o încredere care s-a consolidat în timp, o potrivire și o prietenie profunde, așa simt eu, dublând iubirea exprimată prin atracție, care se poate pierde în timp, dacă nu există aceste valori pe care ea să se sprijine pe termen lung”, a spus Andreea Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net