Cu cine a ajuns Annes în pat de ziua ei? Party în pijamale cu Silvia Dumitrescu. Pe cele două le leagă o prietenie de 20 de ani!

#Exclusiv Click!

Annes și Silvia Dumitrescu în același pat! Cele două soliste nu pun la cale vreun videoclip, ci au dat o petrecere de pomină în pijamale, chiar de ziua lui Annes, la munte! 

Annes, petreceri în lanț de ziua ei

Anul acesta, Annes a fost o răsfățată de ziua ei. Solista a împlinit 47 de ani pe 26 mai și de atunci o ține tot într-o petrecere. 

Primul party l-a dat la munte, când a ajuns în pat cu celebra Silvia Dumitrescu. Cele două soliste sunt prietene la cataramă de 20 de ani și s-au întâlnit la un concert la Predeal, chiar de ziua lui Annes.

Au stat în aceeași cameră la un hotel de lux și au pus de un party în pijamale de toată frumusețea. Au petrecut toată noaptea cu suc de fructe, în loc de șampanie și cu dedicații la greu. 

Ajunsă acasă, Annes și-a invitat prietenii și apropiații la un alt chef în curtea vilei sale. 

„Anul acesta, am avut parte de două petreceri de ziua mea, înainte și după 26 mai. Am avut alături câțiva prieteni, vecini și colegi. I-am invitat la mine acasă și am dat o petrecere frumoasă în curtea vilei.

Am primit foarte multe urări, mai ales de la prietenii din on-line, de pe rețelele de socializare”, ne-a spus Annes.

Annes: „Pe Silvia o ador! Ne știm de 20 de ani!”

„Am făcut și o petrecere în pijamale, după un concert, la Predeal cu prietena mea, Silvia Dumitrescu, pe care o cunosc de la 20 de ani. O ador, este un om minunat, este cea mai veselă și mai optimistă persoană pe care o cunosc!”, a declarat Annes, pentru Click!

Blonda a primit o mulțime de cadouri și promite că distracția va continua. 

„Bineînțeles că am primit, în principal, multe flori, plante vii, pe care urmează să le plantez în grădină la mine. Și, voi mai continua să petrec și în următoarele zile, pentru că n-am reușit să mă văd cu familia toată sau cu alți prieteni care erau plecați din oraș. 

Mă simt iubită, binecuvântată cu atâția prieteni frumoși din toate generațiile. Sunt fericită deoarece, cu fiecare an adăugat în <<buchetul vieții>> lista de prieteni crește”, ne-a mai spus sărbătorita.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net