Annes, post negru la filmările pentru noul videoclip! Câte ore a putut să stea nemâncată: „Stomacul ghiorlăia de foame”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Solista Annes a bătut recordul! A filmat 13 ore non-stop, fără pauză, la un nou videoclip pentru piesa „Ți-am dat tot”. În tot acest timp, artista nu a consumat decât câteva guri de apă. 

Annes a filmat 13 ore non-stop la nou videoclip: „După atâtea ore mă dureau toate”

Arta cere întotdeauna sacrificii! Solista Annes a filmat, marți 16 aprilie, un nou videoclip la piesa „Ți-am dat tot”. 

Solista a bătut recordul și a stat nu mai puțin de 13 ore nemâncată, filmând fără pauză. A ținut practic post negru, o zi întreagă.

„Am filmat aseară videoclipul noului single  <<Ți-am dat tot>>. Pentru că atunci când iubești ceea ce faci nu dai cu jumătăți de măsură, iar asta am făcut și noi la filmările noului videoclip, timp de 13 ore fără pauză.

Sunt super focusată, am capacitate de muncă destul de mare. Până nu spune regizorul că avem gata toate cadrele pe care ni le-am propus nu mă plâng. N-am avut timp decât să beau câteva guri de apă, din când în când.

Ce-i drept după atâtea ore mă dureau  toate, tălpile, lombarii, spatele, stomacul <<ghiorlăia>> de foame și filmând și la niște cadre în pământ, am venit venit și murdară acasă! 

A doua zi însă am lenevit maxim, m-am recuperat”, a declarat Annes, pentru Click!, la finalul filmărilor, care au fost epuizante.

Annes a schimbat patru ținute 

Annes a avut în spatele său o echipă de nădejde, cu care lucrează de mai mulți ani. Solista a schimbat nu mai puțin de patru ținute pe parcursul filmărilor. 

Este același regizor, Lazăr Cercel, cu care colaborez de mai mulți ani. Cele patru ținute spectaculoase au fost create de un tânăr designer român, Denis Predescu. Conceptul, stylingul l-am creat eu împreună cu regizorul. 

Mi-au creat acel scaun din crengi, pe care le-au rupt dintr-o pădure din apropierea Bucureștiului.

Practic este un videoclip de imagine, cu destul de multă simbolistică care să transmită și mai bine mesajul piesei”, ne-a mai spus Annes, care este nerăbdătoare să vadă noul videoclip care va fi lansat în aproximativ o lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
cub andreea balan png
cub adrian minune png
remove Audio video mov thumbnail png
natalie wood foto profimedia
lidia buble colaj instagram pixabay jpg
Banner zboruri anulate
Banner Petrică matu
alessandra ambrosio costum baie profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net