Annes și iubitul ei, pregătiți să adopte un copil? Ce spune artista despre marele pas

Annes și soțul ei, Dan Anghel, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai bine de 26 de ani, durată de timp care i-a propulsat pe lista celor mai longevive cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Recent, cântăreața în vârstă de 46 de ani a vorbit despre dorința de a deveni mamă. De asemenea, Annes a atins și despre un subiect delicat: adopția. 

annes jpg

Artista a mărturisit că ea și partenerul ei își doresc să devină cât mai repede părinți. Fac și pași în acest sens, mai ales că au pregătit deja camera viitorului lor bebeluș. 

Annes: „Lăsăm totul în voia Domnului!”

Cântăreața și-a deschis sufletul în timpul celui mai recent interviu acordat presei și a vorbit despre dorința ei și a iubitului ei de a-și mări familia cu cel puțin un membru: 

„Eu mă gândesc! (n.r. să își mărească familia) Aici nu avem niciun fel de dubiu! Dar nu se întâmplă lucrul acesta. Lăsăm totul în voia Domnului! Până la urmă, lucrurile nu le forțezi, se întâmplă dacă îți sunt destinate ție! Am această credință! Nu îmi place să forțez lucrurile! Dacă sunt pentru mine, o să vină! Așa și cu bebe. Noi avem o cameră liberă pentru el, i-am făcut un spațiu.

Dacă mai vrea să vină…dacă nu, oricum avem 8 nepoți! Sinceră să fiu, mă bucur că sunt atât de apropiată de ei! Dacă aș fi avut până acum copiii mei, nu cred că aș mai fi avut energie să mă conectez cu ei atât de mult!

Nu sunt departe de copilărie, mă bucur de copilăria lor! Mai predau și canto, dar și pian, la o grădiniță. Sunt în zona copiilor, îmi plac foarte mult! Nu se știe dacă o să devin vreodată mămică.”, a declarat vedeta, într-un interviu ego.ro

Ce spune Annes despre adopție 

Annes a mărturisit că ea și soțul ei au luat în considerare ideea de a adopta un copil, însă recunoaște că nu se simte pregătită emoțională, mai ales că și birocrația din România dă mult de furcă. 

Annes și Dan Anghel / foto: social media
Annes și Dan Anghel / foto: social media

„Ne-am gândit puțin la adopție, dar nu știu ce să zic! Nu este vorba că nu aș putea să iubesc un suflețel. Cei care au trecut prin acest lucru, cei care s-au gândit la asta, știu că birocrația este infernală la noi în țară, nu știu în alte părți. Nu știu dacă sunt pregătită emoțional pentru acel copil care sunt convinsă că are răni sufletești, emoționale.

Nu știu dacă eu pot să îl ajut în acest sens! Avem noi răni emoționale, cei care am trăit cu 2 părinți, într-un cămin stabil! Nu știu cam cât de mic să fie acel copil, ținând cont că informația există de când ești în burtică. Informația se transmite, fiind vorba că acel copil o să fie părăsit! Știind aceste lucruri, nu știu dacă aș putea să fac față acestor răni, nu știu dacă aș putea să le duc!

I-aș proiecta multă milă, nu știu dacă aș putea să fiu un părinte autoritar! Eu cred că m-aș topi lângă el. Am prieteni care au adoptat și povesteau niște lucruri legate de mâncare. Spre exemplu, copilul lor ascundea mâncare sub pernă ca să aibă mai târziu sau să nu i-o mănânce nimeni!

Când am auzit, m-am pus pe plâns! Nu sunt bună de așa ceva. Nu sunt suficient de puternică emotional! Cred că acesta este singurul impediment! Dar poate, cine știe?”, a adăugat Annes, pentru sursa citată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net