Annes s-a transformat în Miss Profa de Canto! Artista își face mereu de lucru: „Mă bucur de cei 8 nepoței..”

#Exclusiv Click!

După ce și-a mai îndeplinit un vis și s-a apucat intens de studiat în domeniul designului interior, pentru că este talentată și are o pasiune aparte în acest sens, Annes (45 de ani) s-a pus din nou pe treabă!

Între concertele și evenimentele de pe litoralul românesc, Annes și-a făcut timp să predea muzică unei grupe de copii de la o grădiniță privată, iar această activitate îi place de minune. 

Pentru că tot e sezonul vacanțelor, cântăreața ne-a povestit că nu prea a avut parte de veri în care să se plimbe mult, acest lucru datorându-se din cauza spectacolelor.

Verile mele, în general, au fost fără vacanțe exotice, deoarece prezența în spectacole, concerte și petreceri a fost întotdeauna o prioritate. Scena și întâlnirea cu publicul mi-a dus extrem de multă bucurie.

Spre toamnă-iarnă găsim vara și în alte părți ale lumii așa că nu vreau să ratez vara din țara noastră, plus că întotdeauna îmbinăm zile de relaxare în drumurile spre concerte.

Și...mai nou am o grupă de copilași minunați cărora le sunt „Miss Profa de Canto și Prezență scenică" în cadrul unei grădinițe private, chiar dacă este perioada vacanței și nu vreau să-i abandonez. Energia, inocența și iubirea lor mă încarcă și mă bucură extraordinar.

Întotdeauna mi-a plăcut prezența copiilor în viață, m-am bucurat și mă bucur de cei 8 nepoței alături de care petrec mult timp și cărora vreau să le creez cele mai frumoase amintiri pe cât posibil”, ne-a declarat, Annes, pentru Click!

Și-a tot amânat nunta

În pandemie, Annes s-a tot gândit că vrea să facă nuntă cu bărbatul care îi stă alături de mai bine de 20 de ani, managerul și impresarul ei Dan Anghel, dar a tot amânat de câteva ori evenimentul din cauza restricțiilor. Acum, artista se concentrează pe terminarea casei sale și amenajarea completă a acesteia. Și-a făcut și o trupă de cover-uri cu care repetă de zor și abia așteaptă să meargă împreună cu colegii la evenimente, ea aflându-se deja pe litoralul românesc la cântări, așa că arde ne nerăbdare să se întâlnească cu publicul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net