Din nou pe băncile școlii la 45 de ani! Annes s-a apucat intens de cursuri. „Toată lumea mă bate la cap că sunt talentată”

#Exclusiv Click!

Îndrăgita artistă Annes (45 de ani), care se află în atenția publicului de peste 20 de ani, ca solistă, și-a descoperit o nouă pasiune, designul interior. Mai mult, s-a apucat serios de studii, pentru a putea face o reconversie profesională, la o adică...

Și îi place la nebunie. De când s-a mutat de la bloc la casă, cântăreața a  fost preocupată de tot ce înseamnă amenajarea noii sale locuințe și a făcut-o cu pasiune și bun gust. 

Deși este absolventă a Școlii de Arte și licențiată a Academiei de Științe Economice, Annes a revenit pe băncile școlii de această dată la cursurile de Design Interior ale Sălii Dalles. 

Totul a început în pandemie odată cu mutarea în casa nou construită unde s-a văzut nevoită să-și realizeze singură planul de design interior, inclusiv planul de iluminat.Toți prietenii care i-au călcat pragul au fost foarte încântați de rezultatul final și chiar au început să-i ceară sfaturi de amenajări pentru propriile locuințe.

În pandemie, atunci când am stat cu toții atât de mult acasă am realizat cât de importante sunt casele noastre și cât de mult ne influențează starea interioară stilul în care sunt aranjate, ordonate și decorate. Cu toții am simțit nevoia de a acorda atenție spațiului în care locuim. Vă aduceți aminte cozile imense de la magazinele de bricolaje. Așa mi-am pus și eu la treabă toată creativitatea de care am dispus și încetul cu încetul am descoperit o zonă fascinantă care merită explorată", ne-a povestit artista.

Annes se declară foarte încântată de aceste cursuri împărtășind asta și fanilor care o urmăresc pe rețelele sociale. Cursul de design interior pe care îl face artista durează în jur de 3 luni, iar la sfârșit ea va obține și un atestat, pe care abia îl așteaptă, pentru că se gândește serios să înceapă să facă ca la carte acest lucru și să își dezvolte pasiunea.

Nu se mai gândește la nuntă

În pandemie, Annes s-a tot gândit că vrea să facă nuntă cu bărbatul care îi stă alături de mai bine de 20 de ani, managerul și impresarul ei Dan Anghel, dar a tot amânant de câteva ori evenimentul din cauza restricțiilor. Acum artista se concentrează pe terminarea casei sale și pe ultimele detalii legate de gard și porțile metalice. În plus, și-a făcut o trupă de coveruri cu care repetă de zor și abia așteaptă să meargă împreună cu colegii la evenimente.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net