Uite în ce vilă se lăfăie Annes. Și-a luat super casă: „Vreau să mă ningă în jacuzzi!“

#Exclusiv Click!

Annes și-a văzut visul cu ochii și a dat apartamentul de la bloc pe o vilă de lux, la marginea Bucureștiului. Solista și-a decorat interiorul casei și mai are o singură dorință: vrea să-și facă și un jacuzzi în curte, în care să se lăfăie și pe ninsoare! Avem imagini din casa de vis a cântăreței.

Annes întâmpină 2023 în casă nouă! Și-a împlinit cel mai mare vis, acela de a se muta de la apartament la vilă. Annes și iubitul ei, impresarul Dan Anghel, au cumpărat un teren la marginea Bucureștiului și și-au construit singuri cuibușorul lor de vis. Annes s-a implicat personal în decorarea camerelor .

Annes vrea jacuzzi în curte!

Nouă luni a durat procesul de mutare în noua casă, însă Annes este acum foarte mulțumită de ce a ieșit. Mai are câte ceva de amenajat, mai ales în curtea din spatele casei, unde vrea să-și pună și un jacuzzi în care să facă baie iarna, pe ninsoare.

„Masa asta a fost singurul obiect de mobilă pe care-l aveam atunci când ne-am mutat. E cadou de la prietenul nostru Cezar Melinescu care creează aceste minunății, e din rășină hepoxidică. El m-a lăsat să-mi aleg cu lemn de măslin. Are 100 de kilograme și vreau să o las din moși strămoși!

Nu am avut arhitect, eu m-am gândit cum să-mi aranjez locuința. Au fost idelile mele. A fost o experiență foarte frumoasă, am avut norocul să găsim o echipă care să ne dea proiectul la final cum am vrut noi, o experiență minunată.

Nici nu a durat mult, trei luni până la acoperiș și patru până ne-am mutat în ea. A fost un vis pe care mi l-am împlinit. Niciunuia dintre noi nu-i plăcea statul la bloc și ne doream mai mult spațiu, mai multă intimitate. Eu cânt prin casă și acum nu mai deranjez vecinii!”, ne-a declarat Annes.

De ce nu face nunta? „Pe bărbată-meu îl cresc de 20 de ani! Ce-mi mai trebuie mie copil?!”

Annes și iubitul ei, impresarul Dan Anghel, sunt împreună de peste 20 de ani și se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut chiar în noaptea de Revelion, la un spectacol. De cum a văzut-o pe Annes, Dan a dus o luptă grea, chiar acerbă pentru a o cuceri.

Annes a fost cerută în căsătorie, până acum, de 4 ori, dar, culmea, cuplul nu a reușit să ajungă până acum la altar. Artista și logodnicul ei își programaseră nunta la începutul lui 2020, însă s-au văzut nevoiți să o anuleze din cauza pandemiei de coronavirus.

Noi la capitolul căsătorie și copil suntem praf, nu am apucat să facem nici acum nunta. Bine că avem casa. Mie mi-a luat un an să mă acomodez cu noua mea casă. În multe dimineți mă trezeam și mă întrebam unde sunt!

Despre copil nu vreau să mai vorbesc, am vorbit prea mult despre subiectul ăsta. Pe bărbată-meu îl cresc de 20 de ani! Ce-mi mai trebuie mie copil?!” ne-a mai mărturisit solista.

La 45 de ani, Ana Constantin, sau Annes, pe numele de scenă, este una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi. Este logodită de peste 20 de ani cu impresarul Dan Anghel. Cei doi își doresc foarte mult să devină părinți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net