Annes îşi caută mobilă pentru viitoarea casă

Ultima actualizare:

    Annes visează  deja la cum îşi  va amenaja casa
Annes visează deja la cum îşi va amenaja casa

De 15 ani locuieşte într-un aparatament cu trei camere din Bucureşti, dar de acum visează la noua căsuţă, pe pământ. Cântăreaţa Annes şi-a cumpărat teren în prelungirea Ghencea, iar acum demarează lucrările pentru ridicarea viitoarei locuinţe. Între timp, mai inspectează magazinele de mobilă.

Vedeta are planuri mari cu cei 400 mp cumpăraţi la sfârşitul anului trecut. Vrea să-şi ridice o casă cu living generos, bucătărie, birou la parter şi trei dormitoare la etaj, iar spaţiul rămas va fi destinat grădinii.

„Imediat ne apucăm de lucrări, sper ca de Crăciun să fim deja mutaţi în casă nouă. Cum nu mai am răbdare, am început deja să caut mobilă. Visez la o amenajare în stil mediteranean, culori pastelate, luminoase”, a declarat Annes vineri (15 mai), la deschiderea magazinului de mobilă Casa Convenienza în Bucureşti. Tot aici era şi Dana Săvuică. Îşi căuta o canapea albă, pentru living. Pe cealaltă i-au ros-o căţeii.

„Actuala canapea din living are 10 ani. Încă se ţine bine, dar e roasă pe la colţuri de cei doi căţei ai mei. Vreau una tot albă, extensibilă, comodă, din bucăţi, ca să pot reamenaja mereu locul. Iată că am găsit-o”, a spus, încântată, Dana. 

Dana Săvuică  şi-a găsit o  canapea albă
Dana Săvuică şi-a găsit o canapea albă
image
image
image
image
image
image
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer
image png
banner roxana vancea png
adina alberts jpg
cub cristina siscanu png
Tora Vasilescu