Annes, primul Crăciun cu nepoțelele gemene botezate de ea! „Nu lipsim de la slujbele de la biserică!” Artista a lansat o piesă nouă

#Exclusiv Click!

Artista Annes se bucură de succesul pe care îl are cu noua piesă pe care a lansat-o recent, „Omul din Oglindă”, care se apropie de un milion de vizionări în aproape trei săptămâni de la lansare.

Cântăreața abia așteaptă magia sărbătorilor de iarnă care îi vor aduce mai mult timp petrecut în familie și alături de cei dragi. Este, de altfel, și primul Crăciun pe care Annes îl va sărbători în compania finuțelor sale gemene pe care le-a botezat alături de sora ei.

Annes, planuri de Crăciun

Facem o masă uriașă plină de toate bunătățile tradiționale de Crăciun, sarmale, salată de crudități, salată de boeuf, cozonaci - pe care o să-i fac pentru prima dată cu o prietenă. Nu lipsim nici de la slujbele de la Biserică mai ales că s-a ridicat de curând, în apropierea casei noastre un lăcaș sfânt. Asta e tradiția!”, spune Annes, pentru Click! 

Aceasta a mărturisit și faptul că în familia lor Moșul vine în jurul prânzului și este mai așteptat ca oricând acum pentru că familia lor s-a mărit cu două finuțe.

„La noi Moș Crăciun nu vine dimineață, ci mai de grabă în jurul prânzului. Acela este momentul în care fiecare membru al familiei își desface cadourile. Și, ce-i drept, ne-am înmulțit familia cu două nepoțele gemene pe care le-am și botezat împreună cu sora mea”, a mai adăugat artista.

O nouă călătorie muzicală cu „Omul din Oglindă”

Noua piesă lansată de Annes, „Omul din Oglindă", este o călătorie muzicală spre autocunoaștere și motivare. Aceasta este și melodia care dă și titlul celui de-al IV-lea album din cariera sa. Cu un mesaj profund, piesa explorează tema autocunoașterii și reflectă modul în care interiorul nostru se oglindește în imaginea noastră din oglindă. Îmbrățișând sensibilitatea artistei Annes, această piesă te va inspira să explorezi și să te descoperi pe tine însuți cu încredere în forța propriului instinct.

Așa cum ne-a obișnuit cu piesele lansate în ultimul timp, “Rănile...”, “Caută-mă”, "Ți-ai dorit alta", "În ploaie", "Arde",  artista continuă să ofere fanilor încrederea, motivația, bucuria și fericirea trăirii clipei prezente, o reală terapie prin muzică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net