Anamaria Ferentz a lucrat cu producătorul lui JLo pentru ultimele două piese ale ei! Cel mai nou videoclip a costat jumătate de milion de euro

#Exclusiv Click!

Anamaria Ferentz este pe cai mari în America. Artista se ocupă îndeaproape de cariera ei muzicală în care investește sute de mii de euro. Așa s-a întâmplat și acum pentru cel mai nou single cu videoclip pe care l-a lansat săptămâna trecută, „Baby (Roses)”. Piesa este de dragoste, dedicată iubitului său, omul de afaceri american Doug, iar videoclipul este cel mai tare din cariera artistei, plin de culoare, filmat atât la New York cât și în Republica Dominicană, la Punta Cana.

Am lansat piesa „Baby (Roses)” chiar marțea trecută, de ziua lui Doug. Melodia reprezintă practic povestea noastră, este scrisă pentru noi. I-am făcut acest cadou de suflet iubitului meu într-o zi specială pentru el și s-a bucurat. 

Sunt extrem de încântată să lansez piesa "Baby". Am muncit foarte mult la un întreg album pe care sper să îl lansez curând. Clipul pentru piesa „Baby” a fost filmat în Republica Dominicană, la Punta Cana, și New York. Câte două zile de filmare în fiecare oraș.În Punta Cana am avut o zi pe iaht și cealaltă zi pe plajă, cu figurație, echipă mare, au construit o scenă pe plajă special pentru mine. Când am ajuns la locație și am văzut ce au putut face mi-au dat lacrimile, a fost impresionant”, povestește Anamaria Ferentz.

În New York am filmat o zi în camera mea de hotel la “Equinox Hotel” și a doua zi la Radio CityHall (6th ave), 5th ave, și Central ParkScenariul a fost scris de mine, iar de producție și styling m-am ocupat tot eu. Am și avut o mare echipă în producția generală cu care am lucrat și de care sunt tare mândră: Claudiu Ilie și echipa lui din US și Wendy Argueta și echipa ei din Republica Dominicană.Regizorul videoclipului „Baby” e Freddy Graph, din Republica Dominicană și pentru piesa această dar și pentru cea pe care am lansat-o de Crăciun, „Christmas is near”, am lucrat cu Damon Sharpe, producătorul piesei „Love don’t cost a thing”, a lui Jennifer Lopez! Sunt foarte încântată de ce a ieșit! „Baby (Roses) este cel mai bun videoclip al meu din toate timpurile. Costurile au fost imense iar producția este una deosebită!”, a mai mărturisit Anamaria Ferentz.

Vine în România de Paște

Anamaria Ferentz se pregătește să vină acasă, aici unde nu a mai ajuns deja de câțiva ani dar va petrece Paștele în România iar înainte de sărbători își va promova noul single, „Baby”, și la noi în țară.

„Sunt tare mândră de acest proiect. Este cel mai mare proiect al meu. Mi l-am dorit din suflet și a ieșit din suflet. Am lucrat cu oameni extraordinar de profesioniști, de talentați, ne-am super distrat,  a fost ceva superb. Cel puțin în Republica Dominicană a fost de vis! Vremea a fost superbă și totul prielnic pentru creație! A ieșit totul foarte bine! Mă bucur că pot să le arăt asta și românilor mei, chiar dacă sunt departe de casă, mă gândesc la ei cu drag si o să vin în România să promovez acest proiect. Mă duc și în alte state din  America Latină dar cea mai încântată sunt pentru că voi veni în România în perioada Paștelui, este cel mai frumos și abia aștept”, a mai adăugat cântăreața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net