Anamaria Ferentz, cu sănătatea în piuneze. De ce a ajuns la spital după Revelion: „Nu sunt prea bine”

#Exclusiv Click!

A muncit extrem de mult în lunile noiembrie și decembrie, a fost într-un turneu de promovare a melodiei de Crăciun, „Christmas is near", a ajuns chiar în El Salvador și la New York, a fost la posturi de radio și de televiziuni unde și-a prezentat noul proiect și nu își făcuse planuri pentru Revelion.

În ultima clipă însă, cântăreața stabilită de ani buni în America, și-a dorit să meargă la munte, în căutarea zăpezii și a găsit o cabană unde a petrecut împreună cu iubitul său american, Doug. A simțit însă că la restaurant este ceva în neregulă, și așa a fost, căci Ferentz a avut parte de o experiență de neuitat. După petrecerea de Revelion a făcut Covid și încă zace, pentru că nu și-a revenit, din contră, a ajuns chiar și de urgență la spital, cu dureri de mijloc și de spate.

Anamaria Ferentz a început anul 2024 cu stângul

Am luat Covid de Revelion, de la o petrecere la munte, la o cabană. De Revelion stabilisem să stăm liniștiți acasă doar noi doi și Supai, după toată agitația de sărbători în care am avut casă plină, am zis să stăm și să ne relaxăm.

Dar eu, care nu sunt obișnuită să stau acasă de Revelion și mi-am dorit să merg undeva să dansez, am căutat în zonă locuri cu muzică live și am găsit la munte, la o cabană. Descrierea era perfectă pentru ce îmi doream, așa că am rezervat două nopți la cabana respectivă și masa de Revelion. Din prima seară am văzut că nu era foarte curată locația, mai ales restaurantul. Se lipeau tacâmurile pe masă, dar am zis că cine știe, poate e de la detergentul pe care îl folosesc", ne-a povestit artista, care parcă a bănuit că nu a ajuns într-un loc senzațional.

Acum cert este că locul era plin și de lume...și de viruși și murdar și formația a fost un dezastru, tot un urlet fără noimă. Nici de dansat nu am dansat, decât vreo două melodii… Mâncarea a ajuns aproape de miezul nopții, rece și oribilă! O experiență de neuitat! Mi-a trebuit dans… acum dansez cu masca prin casă! Învățare de minte: nu face planuri în ultimul moment de Revelion și mai ales nu te duce la o locație în care s-au filmat numai filme de groază, „The Shining“, „Dr. Sleep", etc…", a mai completat Anamaria Ferentz, care s-a învățat minte.

Cântăreața a ajuns de urgență la spital, pentru că s-a speriat din cauza durerilor pe care le avea.

După 5 zile nu sunt prea bine! Azi sunt tot amețită, slăbită, dar sper ca de mâine să fiu OK! Am ajuns de urgență la spital, cu dureri groaznice de mijloc și de spate. Mi-au zis că nu am nimic, Covidul își face de cap prin corpul meu!", ne-a mai povestit vedeta căreia nu îi mai trebuie experiențe de acest gen.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net