Anamaria Ferentz a dat lovitura în America! Artista a dat vestea cea mare: „Sunt foarte încântată”

#Exclusiv Click!

Anamaria Ferentz și-a lansat pe 14 noiembrie mult așteptatul ei single de Crăciun, „Christmas is near” („Crăciunul e aproape”) și se bucură de succes în America.

Artista și-a format o echipă de profesioniști în Statele Unite ale Americii care o ajută peste tot cu promovarea single-ului de Crăciun. Așa că acum este extrem de încântată pentru că piesa ei se aude la radio peste tot și face deja turul emisiunilor de peste ocean. Anamaria Ferentz a apărut în toată presa din America, iar piesa ei este difuzată la posturile de radio din Republica Dominicană și Mexic, El Salvador și chiar Columbia sau Nepal.

Artista se află de câteva zile în El Salvador acolo unde nu doar admiră peisajele superbe dar participă și la diverse emisiuni de radio și televiziune pentru a-și promova cea mai nouă și frumoasă piesă de Crăciun, „Christmas is near”, în videoclipul căreia apare cățelul ei, Supai.

Piesa „Christmas is near” este difuzată în Republica Dominicană, în Mexic, în El Salvador, Nepal, Columbia, în multe țări și sunt foarte încântată de acest lucru. În prezent mă aflu în  El Salvador unde îmi promovez piesa la radio și la televiziuni. E foarte interesant pentru că mă simt de parcă sunt în România. La fel, emisiuni, platou. Oamenii de aici sunt foarte calzi, extrem de primitori și drăguți și este foarte fain, mai ales că vremea aici este caldă! Este superb aici! Piesa mea de Crăciun este foarte bine primită, pe Spotify, pe toate platformele muzicale”, mai spune ea.

De Crăciun petrece în familie

Luna decembrie este luna ei pentru că este și ziua sa de naștere așa că artista are mai multe motive de sărbătoare. Și cu această ocazie își va lansa o altă piesă scrisă de ea în limba engleză.

„Anul acesta de ziua mea îmi lansez o piesă, „Happy Birthday to my baby”, e o piesă de zi de naștere și este în limba engleză pentru că este internațională iar eu îmi doresc ca muzica mea să ajungă la cât  mai multe urechi posibile și cât mai multă lume de peste tot. De aceea scriu în engleză!  Dar o să scriu și în limba română pentru că nu am uitat limba română și nici țara în care m-am născut!”, ne-a mărturisit Anamaria Ferentz care își va face un nou cadou muzical, de ziua ei, pe 18 decembrie.

Cât despre Crăciun și sărbătorile de iarnă care se apropie, Ferentz ne-a mai povestit că va petrece la ea acasă, cel puțin Crăciunul, în compania familiei pentru că a avut un an plin.

„Crăciunul meu o să fie simplu și sănătos, acasă, aici, îmi doresc să stau puțin să mă odihnesc pentru că am călătorit foarte mult tot anul. Pot spune că sunt nerăbdătoare să ajung în România, anul viitor cA să îmi prezint în țară proiectele muzicale la care am lucrat în această perioadă”, ne-a mai spus cântăreața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net