Regretele Anamariei Ferentz, după moartea tatălui: „Ne-am rugat la Dumnezeu pentru un miracol”

#Exclusiv Click!

Anamaria Ferentz, 47 de ani, stabilită de mai bine de zece ani în America, a suferit o mare pierdere la începutul lunii noiembrie. Tatăl ei, Petre Ferentz, a trecut în neființă pe 1 noiembrie, la vârsta de 72 de ani, iar artista este împăcată cu gândul că l-a putut vizita la spital, atunci când părintele său era în comă, însă nu a mai putut ajunge în țară și la înmormântarea sa.

Tatăl artistei suferise un atac cerebral, la începutul anului

Dumnezeu să te odihnească în pace, Tată. Atât de multe vorbe nespuse… atât de multe sentimente neîmpărtășite… atât de mult timp nepetrecut împreună… Să îți fie drumul lin și binecuvântat către Lumină. Te iubesc, Tată!”, a fost mesajul transmis de Anamaria Ferentz, pe data de 5 noiembrie, pe rețelele de socializare.

Anamaria Ferentz a vorbit cu Click! despre suferința ei și ne-a mărturisit ce s-a întâmplat, de fapt, cu tatăl ei.

Tata a făcut un atac cerebral în februarie și după asta a fost paralizat pe partea stângă, făcea terapie în fiecare lună și mergea spre bine, era foarte bine, dar la una dintre ședințele de terapie, în septembrie, din păcate, a luat Covid. Nu știu dacă din spital sau din altă parte. Nu avea simptome, să îi fie rău, dar de la asta a făcut și o complicație, o enterocolită, apoi a intrat în spital. În spital, a făcut în luna octombrie al doilea atac cerebral și pe 12 octombrie a intrat în comă. Am fost și l-am văzut. Pe 14 octombrie am ajuns în țară și l-am văzut. Din păcate, era în comă, nu era prezent și, apoi, după ce a stat timp de trei săptămâni în comă, a decedat. Într-un fel suntem liniștiți sau mulțumiți de faptul că nu a suferit, să  rămână paralizat la pat fără să poată vorbi, fără să poată funcționa ca un om normal și să stea toată viața prizonier în propriul corp sau fără să poată comunica. Asta cred că e cea mai mare pedeapsă pe care poate să o aibă un om și nu doresc  asta nimănui”, ne-a mărturisit cântăreața

Nu rata nici: Anamaria Ferentz s-a mutat la fermă, în Statele Unite! Cine este noul ei iubit

Noi toți ne-am rugat ca Dumnezeu să poată face ori un miracol, să își revină complet, ori să îl ierte, să se ducă în liniște și  așa s-a întâmplat. E o durere pentru toată familia, pentru că avea 72 de ani și a fost un om foarte iubit. Din păcate nu am apucat să îl văd mai mult și rămâi doar cu regrete pentru ceea ce nu ai făcut, de aceea e bine ca toate să fie făcute la timpul lor și, în primul rând, să avem grijă de sănătatea noastră. Tata avea multe probleme de sănătate și e foarte important să avem grijă de sănătate, în primul rând, apoi să facem lucruri și să nu regretăm mai târziu ceea nu am făcut, dar asta este viața”, a povestit pentru Click! Anamaria Ferentz.

Artista nu a mai reușit să ajungă și la înmormântarea părintelui său pentru că abia ce se întorsese din țară în America și a avut și acolo mai multe probleme de rezolvat, iar timpul a fost destul de scurt.

Vezi și: Dieta fără zahăr a scăpat-o pe Anamaria Ferentz de durerile de cap

Tata a fost un om foarte iubit de multă lume, de copii, de nepoți. Nepoții s-au bucurat cel mai mult de el. Dansa cu ei, se juca, le făcea foarte multe jocuri, era un bunic foarte-foarte bun și multă lume îl regretă. La înmormântare au fost în jur de 140 de persoane, înseamnă că a fost foarte iubit și asta contează mult, a făcut lucruri bune și a lăsat în urma lui foarte multă iubire. La înmormântare nu am mai venit pentru că doar ce fusesem cu 10 zile sau două săptămâni în urmă și nu avem cum să vin iar. Am vrut să rămân cu imaginea lui în viață, nu am vrut să îl văd la înmormântare. L-am văzut deja în comă, a fost destul de dureros…”, ne-a mai povestit Anamaria Ferentz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net