Anamaria Ferentz e pusă pe fapte mari. Ce proiecte pregătește artista și când revine pe scenă

#Exclusiv Click!

Anamaria Ferentz (48 ani) are parte de o vară creativă, lucru care îi face plăcere. Frumoasa artistă, care are un trup de zeiță, și-a făcut un cont nou de Instagram, @AnamariaFerentz_, dar și de TikTok, @anamariaferentz_, și s-a pus pe făcut muzică nouă și mult conținut pentru rețelele de socializare. Stabilită de peste 10 ani în America, Ferentz se simte minunat în Statele Unite și parcă a înflorit de când formează un cuplu cu iubitul său american, Doug.

M-am mobilizat și sunt cu super treabă! Fac super muzică nouă, veselă, dance, și vin cu multe, multe, surprize. Înregistrez în California cu o super echipă de producție muzicală, iar piesele sunt făcute de mine, muzica și versurile.

Sunt super, super, încântată, să revin pe scenă și abia aștept să vă prezint noul meu proiect!”, spune Anamaria Ferentz, care nu mai are timp de nimic acum. 

Își duce fratele la New York

Deși s-a obișnuit cu un stil de viață exclusivist, de când este alături de iubitul ei care o răsfață necontenit, Anamaria Ferentz nu are timp de o nouă vacanță acum. Și asta pentru că, în prezent, artista dă prioritate tuturor proiectelor care îi dau târcoale și pe care le primește cu brațele deschise, fiind acum într-o perioadă extrem de creativă.

„Fac naveta între Oregon și California, la studio….Plec la New York  într-o săptămână, am un concert în Times Square. Îl iau și pe fratele meu să îi arăt NYC-ul  și filmez ceva acolo…și tot așa. Vara asta îmbin munca cu plăcerea.

Toată vara e un fel de vacanță pentru mine, călătoresc mult pentru cariera mea, dar muncind cu pasiune o iau ca pe o vacanță”, a mai adăugat Ferentz, care de câteva luni și-a adus fratele, pe Ionuț, alături de ea, în America.

Este fericită alături de iubitul său american

De aproape 3 ani de zile, Anamaria Ferentz este îndrăgostită de un om de afaceri american, care nu știe cum să o mai răsfețe și să o facă să se simtă ca o prințesă. Relația ei cu americanul merge ca unsă, iar artista simte că, în sfârșit, și-a găsit sufletul pereche.

„Relația mea cu iubitul meu merge foarte bine. Suntem de 2 ani și câteva luni împreună și mă susține în tot ce fac, ceea ce este cel mai important, că suntem o echipă și ne susținem reciproc”, ne-a mai declarat Ferentz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net