Anamaria Ferentz, dor de bunici în preajma sărbătorilor de iarnă! Artista a filmat un videoclip pentru Crăciun într-un loc atipic

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Ferentz și-a lansat pe 14 noiembrie mult așteptatul ei single de Crăciun, „Christmas is near” („Crăciunul e aproape”). Fanii artistei se pot aștepta la o poveste de dragoste frumoasă, cu versuri sincere pentru o dragostea specială în această perioadă a anului.

Videoclipul este unul vesel și plin de culoare, filmat într-un penthouse din Los Angeles, la temperaturi ridicate și promite să surprindă spiritul cântecului, prezentând o călătorie magică, alături de câinele iubit al artistei, Supai. Piesa se poate asculta pe Spotify, iar videoclipul va fi lansat pe data de 24 noiembrie. Cu această ocazie, artista a devenit nostalgică și și-a amintit de sărbătorile petrecute mereu în copilărie, la bunici, și de căldura cu care era întâmpinată de aceștia de fiecare dată.

Cu următorul ei single, „Christmas is near”, Anamaria Ferentz își propune să aducă bucurie și dragoste în inimile fanilor săi din întreaga lume. Pe măsură ce sezonul sărbătorilor se apropie, povestea ei dulce de dragoste și sunetele melodice vor crea o atmosferă magică care rezonează cu ascultătorii, invitându-i să-și prețuiască momentele speciale alături de cei dragi.

Ana, ce înseamnă Crăciunul pentru tine și ce amintiri ai legate de această sărbătoare?

Crăciunul pentru mine e cea mai frumoasă sărbătoare! Îmi plac mult de tot luminițele, în general. Unde sunt lumini, mie mi se pare superb. Și un gard rupt, dacă îi pui niște luminițe, arată superb, de zece ori mai bine! Cele mai frumoase sărbători de Crăciun le-am petrecut la bunici, e un timp la care mă gândesc mereu de sărbători, mai ales când nu am familia cu mine, gândul meu mă duce întotdeauna la amintirile mele preferate, la țară, la bunici, iarna cu zăpadă, sărbătorile tradiționale cu colindători, verișori, verișoare, familia adunată, muzică, mâncăruri tradiționale și mai ales bunicii, care nu mai sunt, din păcate. Acelea sunt cele mai frumoase amintiri pentru mine! Acum, oriunde mă duc și sunt luminițe, atâta timp cât suntem sănătoși, totul e în regulă. Cel puțin anul trecut a fost  într-adevăr unul din cele mai frumoase Crăciunuri, pentru că i-am avut și pe mama și pe fratele meu lângă mine, anul acesta nu vor fi, dar asta e, un an par, un an impar, și tot așa, o să fie frumos oricum, important e că sunt acolo alături, chiar dacă sunt departe.

Te-ai pregătit din timp și ai lansat o super piesă de Crăciun!

Totul împodobit, casă împodobită, cadouri. În ultimii ani îmi fac și singură cadouri, adică nu că nu primesc, dar îmi place să îmi cumpăr singură ceea ce îmi place, decât să aștept ceva ce poate nu îmi place. Îmi iau ceea ce îmi place, e cel mai ușor așa, dar până la urmă cel mai satisfăcător cadou este cel din suflet, pe cine ai alături. Așa mi-a venit și inspirația acestui cântec, „Christmas is near” ( „Crăciunul e aproape), știind că au fost atâția ani când de sărbători nu am avut pe cineva alături, și sunt sigură că sunt atât de mulți oameni care sunt singuri de sărbători, dintr-un motiv sau altul, și îți dorești și te gândești sau speri că până în decembrie să cunoști pe cineva și să nu mai fii singur sau singură. Știu că asta mi-am asta dorit mulți ani, în care de obicei sărbătorile mă prindeau singură. De aici a venit și acest cântec, din experiențele proprii și, chiar dacă multe Crăciunuri le-am petrecut singură, întotdeauna am găsit o modalitate de a sărbători într-un fel special, cu prietenii, cu familia. 

Important e ca tu să îți aduni puterile și toate resursele să faci din orice o sărbătoare și dacă ești singur! Poți să speri la a întâlni pe cineva, dar în cazul în care nu se întâmplă, nu e nicio problemă, sărbătorești singur și îți cumperi ceea ce îți place.

Eu cred că cea mai mare fericire vine din a dărui decât din a primi, eu așa sunt, îmi place să dăruiesc.

Pentru „Christmas is near” am filmat într-un studio imens, într-un penthouse în Los Angeles, au fost niște călduri de simțeam că mă topesc. Nu știu cum a suportat Supai, câinele meu care are atâta blană, și l-am îmbrăcat și în niște hăinuțe de iarnă, de Crăciun. El este vedeta vedetelor, a fost ca o păpușă, unde-l puneam acolo stătea, este minunat. Abia aștept să vedeți videoclipul, este vesel, amuzant, superb. Crăciunul e aproape și poate cadoul îți aduce pe cineva drag, eu așa vă doresc și sper să aveți sărbători cu bucurie și multe zâmbete. Mi-am făcut o echipă frumoasă aici în America, suntem foarte activi și pregătim multe surprize.

În țară când mai ajungi?

În țară o să vin cu siguranță anul viitor! Am niște proiecte muzicale senzaționale pe care nu pot să nu le prezint și în România mai ales că, chiar dacă am plecat din România de ani buni, și petrec mai mult timp prin alte țări, cu sufletul sunt tot acolo și orice aș face, primul  gând mă duce la România și cu mare drag vreau să împărtășesc tot ceea ce fac și să aduc bucurii cât pot de mult în sufletele ascultătorilor. Nu vreau să pară un clișeu acest mesaj, dar asta simt din tot sufletul.

Sufletește cum ești?

Sunt foarte bine! Chiar foarte bine!

Cum te menții în această formă de invidiat?

Mă mențin în formă pentru că fac sport în fiecare zi, aproape în fiecare zi. Acum cam 90%, pentru că sunt în Los Angeles și promovez piesa de Crăciun și am multe evenimente, întâlniri, interviuri și nu am timp să dorm, dar să mai fac și sport. Din cauza programului aglomerat, de 4 zile nu am reușit să mai fac sport acum și mi se pare că nu am mai făcut de un an. În momentul în care începi așa intens trebuie să te și ții de sport și mișcare. Eu după ce fac sport simt că deja am cucerit jumătate din lume. Am început intens și mă țin, pentru că se văd și rezultatele, mă bucură foarte mult asta. Sportul este important în fiecare zi dacă îl asociezi și cu o alimentație corectă și sănătoasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net