Anamaria Ferentz, vacanță romantică în Italia! Artista și-a adus iubitul american în Europa

#Exclusiv Click!

Anamaria Ferentz (48 ani) are o viață de prințesă de când și-a cunoscut iubitul american. Este cu adevărat răsfățată și nu îi lipsește nimic.

Merge des în vacanțe exotice, de multe stele, iar de curând tocmai ce s-a întors dintr-o vacanță superbă în Europa, prin Italia, acolo unde l-a dus pentru prima dată pe iubitul ei, Douglas. Artista și omul de afaceri american s-au simțit de minune în Italia și au avut pare de-a dreptul de două săptămâni romantice petrecute în Peninsula.

Artista își va aduce iubitul și în România

„Da, a fost prima oară în Europa. I-a plăcut mult, sigur vrea să revină și vrea să vadă mai ales România și locurile unde am copilărit. A fost o vacanță superbă, am descoperit și eu locuri noi, am mâncat pizza în fiecare zi… și nu mai zic câte dulciuri. Surpriza cea mai mare a fost că în Positano la hotelul la care stăteam aveau fragi, nu mai mâncasem fragi de la bunici la țară. Ei aveau în fiecare an și sunt printre fructele mele preferate. Fragi și lăcrămioare nu am văzut nicăieri în USA, de 13 ani de când stau aici”, ne-a mărturisit, foarte emoționată și fericită, Anamaria Ferentz.

Timp de aproape două săptămâni, Ferentz și viitorul său soț au luat la pas Italia și s-au bucurat de fiecare oraș pe care l-au vizitat. Au sărbătorit atât Paștele  catolic cât și pe cel ortodox în Italia iar Positano și insula Capri i-a cucerit definitiv, așa că și-au promis că vor reveni cât de curând. O vacanță de vis în care cei doi îndrăgostiți au fost cuceriți pe deplin de Roma, Florența, Pisa, Positano, Capri, Siena, Montalcino - Toscana și Coasta Amalfitană.

Vaticanul i-a trezit artistei amintiri: „Mi-e dor de ea în fiecare zi”

Când a vizitat din nou Vaticanul, Anamaria Ferentz a avut ochii în lacrimi! A mai fost acolo, acum 17 ani, cu mamaia ei. Chiar dacă bunica artistei nu mai este, cântăreața îi păstrează vie amintirea în inima ei și îi poartă bluza cu  dragoste și plăcere.

„Am fost și la Vatican, unde nu mai fusesem de 17 ani, din 2006 cu Mămăița mea…. Știind c-o să merg am purtat bluza ei, care are peste 75 ani. Și o port mereu de ziua noastră de naștere pe 14 Decembrie… și la anumite ocazii speciale. Bluza are acum peste 80 ani și este printre puținele lucruri pe care le am de la ea. S-au împlinit 13 ani pe 21 aprilie de când s-a dus la ceruri și încă mi-e dor de ea în fiecare zi”, ne-a mai spus Anamaria Ferentz, care făcea furori în anii 2000 cu trupa Demmo și melodiile lor de succes, “7 zile de 8 ori” și “Darla Dirladada”.

Anamaria Ferentz este acum o femeie fericită și împlinită. De 2 ani de zile ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un om de afaceri american, alături de care locuiește în Statele Unite ale Americii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net