Sergiu Costache din serialul „Clanul”, a avut un Paște atipic. Cu ce problemă s-a confruntat actorul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sergiu Costache, actorul din serialul „Clanul",  revine în atenția fanilor cu un nou rol de băiat rău, de data aceasta pe marile ecrane, într-o super producție. Sergiu Costache, care va putea fi văzut în filmul „BOSS", regizat de către Bogdan Mirică, ne-a vorbit despre rolul său, dar și despre motivul pentru care Sărbătorile Pascale din acest an au fost atipice pentru el.

Sergiu Costache, actor în filmul „BOSS”
Sergiu Costache, actor în filmul „BOSS”

După ce și-a cucerit titlul de băiat rău în filme și seriale, actorul Sergiu Costache (33 de ani) s-a dovedit a fi opusul rolurilor interpretate, fiind o adevărată plăcere să stai la povești cu el. Sergiu Costache va putea fi urmărit în filmul „BOSS”, producție a cărei premieră a avut loc aseară. Cinefilii vor putea urmări „BOSS” în cinematografe începând de mâine, 21 aprilie.

„Interpretez tot un rol de rău, sunt curios să-l văd și eu, pentru că nu l-am văzut până acum. Este un film pe care îl aștept de foarte mult timp. Acum au venit toate rolurile pentru mine", ne-a spus Sergiu Costache, înainte de vizionarea filmului „BOSS".

„Personajul meu este unul din cele importante, care fac filmul să existe. Nu mai contează câte scene sunt, sau dacă au căzut la montaj. Sunt și eu curios să văd cât a rămas din el", a continuat Sergiu, pe care îl veți vedea în filmul „BOSS”.

A avut parte de un Paște atipic

Sergiu Costache a petrecut Sărbătorile Pascale alături de familie și prieteni. Recunoaște că a exagerat cu preparatele culinare, însă nu regretă acest lucru. Paștele din acest an a fost unul neobișnuit pentru actorul din serialul „Clanul”, având în vedere că starea sa de sănătate nu a fost cea mai bună. 

„De Paște, am făcut ceea ce fac de mulți ani. Prima zi merg la socrii, a două zi la părinți, după care cu nașii, prietenii. Am exagerat puțin cu mâncarea, ca orice om. Am petrecut cu familia, cu frații mei, cu copii, cumnați, cu frații soției mele, așa facem de fiecare dată. Nu am avut timp să gătesc, am fost gripat, iar soția a muncit în joia mare, chiar și vineri a muncit, de acasă, cu laptop-ul în față, iar eu am zăcut.”

Sergiu Costache, alături de soția și fiica sa
Sergiu Costache, alături de soția și fiica sa

Actorul mărturisește că în acest an nu a avut timp să gătească, cu toate că îi place să facă acest lucru. Cum sărbătorile au trecut, acum, Sergiu Costache, se află într-o binemeritată vacanță. Acesta își încarcă bateriile, având în vedere că în viitor va juca într-un alt film, dar va începe și filmările la serialul de pe PRO TV, „Clanul”.

„N-am avut timp să gătesc, deși îmi place, a fost, cum zice mama, să nu fie casa goală, să fie masa plină. Trebuie să merg și la sală, am slăbit vreo opt kilograme, altfel mă bate și Tătuțu și Costoiu, e grav (râde). Acum suntem în vacanță, probabil că vom începe luna viitoare filmările noului sezon, cel de-al treilea, sper. Cât despre viitor, o să mai am și un alt film, dar nu știu când va avea premiera. Începem cu „BOSS", vă uitați la "Clanul" și vedem ce va mai fi", a conchis Sergiu Costache.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net