Carmen Harra, predicții sumbre! România, lovită de un alt val de COVID: „Acum el devine altceva”

Noi cazuri de COVID-19 au fost depistate în rândul cetățenilor din țara noastră, odată cu instalarea toamnei. Un cunoscut virusolog român care este stabilit în Statele Unite ale Americii avertizează în legătură cu noile infectări apărute. La rândul ei, cunoscuta prezicătoare Carmen Harra își expune punctul de vedere referitor la această problemă.

Carmen Harra, noi predicții despre COVID
Carmen Harra, noi predicții despre COVID

Cornel Atanasiu, căci despre el este vorba, ne spune că noul val de COVID plasează România pe primul loc în Europn lume la a și pe locul trei în lume, raportat la numărul de cazuri apărute. Acesta a transmis și faptul că „vârful valului” va fi undeva prin luna noiembrie a acestui an.

„A început un nou val de COVID. România este pe primul loc în Europa și pe locul trei în lume la numărul de noi cazuri. Probabil că vârful valului va fi undeva prin noiembrie. Varianta actuală este foarte contagioasă, dar nu mai periculoasă decât celelalte din categoria „omicron”. Probabilitatea de a face o formă gravă este redusă având în vedere că majoritatea populației este trecută prin boală sau este vaccinată. Cei mai protejați sunt cei care au o imunitate mixtă, adică sunt vaccinați și au trecut și prin boală”, a transmis Costel Atanasiu, pe Facebook.

Carmen Harra: „Devine ca un fel de gripă”

Cunoscuta clarvăzătoare este de părere că virusul SARSC-COV-2 nu mai are aceeași putere pentru a produce ravagii asemănătoare celor de la începutul pandemiei. De asemenea, a precizat faptul că virusul deja acționează diferit, într-un mod asemănător gripei.

„COVID-ul a revenit, dar nu are putere. Nu văd că se extinde, nu cred că va face ravagiile pe care le-a făcut în 2020 – 2021. El a intrat puternic și a început cu anumite variante mai puțin ucigătoare, dar acum el devine altceva. Devine ca un fel de gripă care atacă organismul, dar nu mortal. Are perioadele lui de apariție și dispariție”, a spus Carmen Harra, la Wownews.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net