Cea mai mare sumă de bani primită de Jean de la Craiova din dedicații: „Arunca, rupea hârtia, arunca!” Ce și-a cumpărat după acel eveniment

Ultima actualizare:

Jean de la Craiova, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, face dezvăluiri de zile mari despre meseria pe care o practică de zeci de ani de zile. Care a fost cea mai mare sumă de bani primită din partea dedicațiilor. 

Jean de la Craiova / foto: Arhiva Click!
Jean de la Craiova / foto: Arhiva Click!

Dedicat meseriei care l-a consacrat, artistul muzical recunoaște faptul că banii primiți în urma dedicațiilor, și nu numai, îi împarte cu echipa sa. 

Jean de la Craiova: „Acum e ușor să fii vedetă”

Jean de la Craiova a vorbit despre începutul carierei sale și bucuria pe care o trăiește ori de câte vede fericirea din sufletul oamenilor. 

„Din meseria asta dacă iei zece lei, îi împarți cu armata pe care o ai în spate. Cânt de 30 de ani. Acum e ușor să fii vedetă, faci totul în studio, promovezi. Pe vremea când am început eu, nu existau nici telefoane. Mă dădeam mare cu telecomanda la ureche… Dar sunt liniștit financiar și chibzuit”, a spus manelistul la Xtra Night Show.

Jean de la Craiova nu s-a sfiit să recunoască faptul că au existat momente în care și-a dorit să renunțe la ceea ce l-a consacrat, însă și-a dat seama că: „lumea are nevoie de muzica mea, transmit ceva oamenilor, când mă uit și văd bucuria în ochii celor care mă ascultă, îmi trece toată oboseala. Zâmbesc, le face plăcere să asculte muzica mea și asta îmi dă mare ambiție”. 

Cei mai mulți bani primiți din dedicații 

Artistul a mărturisit că cei mai mulți bani din dedicații i-a primit în urmă cu câțiva ani. Acela a fost momentul în care Jean de la Craiova și-a cumpărat pantofi, până atunci purtând „șoșoni cu pâslari”

„Cea mai rapidă sumă și cea mai mare sumă, acum câțiva ani, a intrat unu pe ușă, a aruncat un miliard, a luat o sticlă de băutură, a băut-o și a căzut. 100.000 noi. 20.000 de euro. Dar eu nu începusem să cânt. Avea 10 pachete de 100 de milioane. Și doar rupea hârtia, arunca, rupea hârtia, arunca. La Galați. Atunci mi-am luat pantofi, că aveam șoșoni cu pâslari”, a mai povestit artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net