Jean de la Craiova a eludcidat misterul hainelor violet pe care le poartă în fiecare joi. Ce transmite, de fapt, manelistul

Jean de la Craiova a fost dintotdeauna unul dintre artiștii care s-au făcut remarcați prin prisma talentului, personalității și, totodată, a ținutelor la patru ace cu care mereu și-a făcut apariția. În timp, fanii au observat cum acesta obișnuiește ca în zilele de joi să poarte haine violet. 

Jean de la Craiova / foto: Colaj Click!
Jean de la Craiova / foto: Colaj Click!

Cu toate că pare greu de crezut, dar Jean de la Craiova este un om al superstițiilor. Crede în energie și puterea culorilor, iar hainele violet nu sunt doar o întâmplare, ci o alegere responsabilă. 

Jean de la Craiova: „Joia e flacăra Violet”

Prezent în cadrul unei emisiuni televizate, cântărețul de manele a mărturisit că în fiecare zi de joi alege să poarte culoarea violet pentru a atrage energia bună, prosperitate și abundență financiară. 

„Joia port culoarea violet, ca să atrag energia bună, să ne meargă bine. În celelalte zile sunt alte culori, trebuie să le ghicești. Joia e flacăra violet. (...) Măcar să ai ceva violet.”, a spus Jean de la Craiova.

Anumite voci susțin cum culoarea violet este menită să atragă prosperitate și abundență. Experții în FengShui consideră că movul și nuanțele de mov sunt favorabile pentru stimularea norocului. Atunci când este asociat cu alb, auriu sau argintiu, această culoare devine mult mai puternică. 

Și-a dorit să devină cosmonaut 

În trecut, artistul mărturisea că cea mai mare dorință a sa încă din copilărie a fost aceea de a deveni astronaut. Ulterior, și-a dorit să devină șofer de tir, însă viața a avut alte planuri pentru el și, nici el nu știe cum, a devenit unul dintre cei mai renumiți cântăreți de manele. 

„Când eram mic îmi doream să ajung cosmonaut. Mă gândeam atunci cum să fac să ajung în racheta aia...că după ce ajung acolo mă descurc eu. După m-am sucit, am zis că vreau șofer pe tir...că atunci era la modă tirul, eram șofer, eram șmecher, dar, uite, că am ajuns cântăcios, dar nu știu cum”, a spus Jean de la Craiova în cadrul podcastului „Eu sunt Anamaria Prodan”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
image png
marcel insula iubirii jpg
banner Diana Dumitrescu png
banner Leonard Doroftei
index (31) jpg
image png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net