Ce a putut să facă Jean de la Craiova la prima întâlnire cu soția sa: „Ea era micuță, eu eram golan, îmi plăcea”

Jean de la Craiova (53 de ani) este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din România. De-a lungul carierei sale, a participat la numeroase proiecte de televiziune și a fost mereu în atenția publicului. Cu toate acestea, despre soția sa se cunosc puține detalii, deoarece ea a ales să nu apară în fața camerelor alături de el. Ce a putut să facă Jean de la Craiova la prima întâlnire cu soția sa!

banner jean de la craiova png

Ce a putut să facă Jean de la Craiova la prima întâlnire cu soția sa

Jean a dezvăluit că soția sa este foarte credincioasă și preferă să evite lumina reflectoarelor din acest motiv. Împreună, au doi copii: Sabrina și Alexandru. Paula Dumitrache, fostă balerină, l-a cunoscut pe artist în 1994, pe vremea când el practica scrima.

Despre prima lor întâlnire, Jean a făcut mai multe dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta! A fost dragoste la prima vedere între cei doi, iar Jean își amintește cu drag de acele momente. Cei doi s-au întâlnit prima data, în stradă, la o nuntă unde artistul, aflat la început, fusese invitat să cânte. Dacă atracția a fost la cote maxime din partea lui Jean, se pare că o sclipire a existat și din partea Paulei. De acolo, artistul și-a pus în aplicare tacticile și iată că a reușit să o vrăjească pe actuala sa soție.

Ne-am cunoscut la o nuntă, cântam pe o stradă din fața blocului ei. A coborât ca orice vecin, orice locatar să asculte muzică la gura cortului. Era blocul aproape, cortul aproape. A coborât cu prietenii, cu vecinii și a ascultat. Mă modernizasem și începusem să scot melodii ritmate. Cântam și m-am uitat la cort și am văzut-o pe ea. M-am uitat la ea, era frumoasă. A început să râdă, era micuță, eu eram golan, îmi plăcea. În pauză am ieșit, am salutat-o, mâncam semințe, susan, cogeac. I-am luat un cogeac, ea nu voia, eu insistam, era doi lei. M-am dus direct la ea, erau mai mulți acolo. L-am trimis pe șofer să-i ceară numărul de telefon, fixul de acasă și i l-a dat, deci și ea avea o tresărire. I-am făcut un semn că o sun următoarea zi, la 06:00 să fie lângă telefon”, a povestit Jean de la Craiova, în emisiunea Online story.

Și prima întâlnire a decurs tare frumos și iată că după mai bine de 27 de ani încă sunt împreună și se iubesc nespus.

„Am sunat-o. M-am întâlnit cu ea, am ieșit la o cofetărie. Mâncam profiterol. Eu, în capul meu de nebun, ziceam să nu mai ceară, că nu mai aveam bani. Costa mult, nu mai știu cât. Am întrebat-o dacă i-a plăcut. A zis că e bun și după i-am zis să mergem.

Voiam să opresc să îi iau și flori. Nu găseam flori. Voiam într-un parc să îl trimit pe unul să îmi ia și mie niște trandafiri. În fine, am oprit la o florărie la o tarabă, i-am luat un trandafir. A fost frumos în prima seară. La două sau trei zile trebuia să cânt. Am venit, ne-am întâlnit printr-un parc, ne-am plimbat prin orășelul copiilor. Ne-am întâlnit, ne-am pupat și noi ca porumbeii”, a mai precizat artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net