Ce notă a luat la BAC fiica lui Jean de la Craiova. Cum arată și cu ce se ocupă Sabrina Dumitrache

Ultima actualizare:

Pe el îl cunoaște o țară întreagă, însă ea a stat departe de lumina reflectoarelor. Sabrina, fiica lui Jean de la Craiova, căci despre ea este vorba, nu i-a călcat pe urme tatălui ei pe plan profesional, însă a fost o elevă model, care a terminat liceul cu o notă mare. 

Jean de la Craiova are o fiică model
Jean de la Craiova are o fiică model

Jean de la Craiova are un succes colosal pe plan profesional, însă nici în viața personală nu o duce mai rău. Cântărețul este tatăl a doi copii, iar Sabrina Dumitrache, fiica acestuia a fost o elevă exemplară, care a luat examenul de Bacalaureatul cu media 9.10. Tânăra nu are aceleași pasiuni ca ale tatălui ei și stă departe de viața publică, mai ales că manelistul nu și-a expus viața de familie de când a devenit celebru.

Fiica lui Jean de la Craiova a luat 9.10 la BAC

Sabrina nu vrea să urmeze o carieră în muzică, însă îi place matematica și a fost olimpică națională la această materie. După ce a absolvit liceul, fata a urmat și studiile universitare. În vârstă de 26 de ani, fiica lui Jean de la Craiova este foarte apropiată de tatăl ei, oferindu-i chiar și sfaturi în privința ținutelor pe care le poartă atunci când merge la concerte.

„Mă ia la întrebări, nu mă lasă să ies din casă. Mă întreabă: Unde te duci îmbrăcat așa colorat? Păi zic mă duc la un concert la mare. După e de acord cu ce port. Ies așa pe stradă, îmbrăcat ca pentru concert că mi-e greu să mă schimb în mașină, mai ales că fug de la o locație la alta”, spunea Jean de la Craiova în urmă cu câțiva ani, în cadrul emisiunii Prieteni de la 11, potrivit spynews.

Sabrina Dumitrache alături de tatăl ei, Jean de la Craiova / Foto: Instagram
Sabrina Dumitrache alături de tatăl ei, Jean de la Craiova / Foto: Instagram

Jean de la Craiova mai are un fiu

Sabrina Dumitrache nu este pasionată de genul muzical pe care îl cântă Jean de la Craiova. În urmă cu ceva timp, tânăra a apărut în câteva emisiuni alături de manelist, însă de atunci a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

Pe de altă parte, interpretul de muzică de petrecere mai are un fiu, pe nume Alexandru. Acesta a rezultat dintr-o relație anterioară a manelistului, pe vremea când avea doar 19 ani. Deși și-a refăcut viața, Jean de la Craiova a încercat să păstreze o legătură strânsă cu băiatul său. La fel ca Sabrina, acesta stă departe de viața publică și își trăiește viața alături de familia pe care și-a întemeiat-o. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sătul să i se tot adreseze întrebarea pe care nu mai vrea să o audă, și anume de ce a plecat din juriul emisiunii de la Antena 1, Mihai Bendeac a rupt tăcerea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare
serban huidu si mihai gainusa
banner cristina siscanu png
cub toma caragiu png
reese witherspoon gettyimages jpg
 Andreea Bălan (40 de ani) s-a liniștit și regăsit emoțional de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea (30 de ani)
taylor mega festivalul film venetia profimedia (1) jpg
foto vladuta lupau si olguta berbec jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net