Cum a ajuns Jean de la Craiova să cânte la mormântul lui Bruce Lee: ,,Am cântat de a ieșit spiritul din el”

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai cunoscuți și mai consacrați maneliști din România. Totuși, pe lângă succesul care îi este datorat talentului său muzical, cântărețul s-a remarcat și mai mult după ce a cântat la mormântul celebrului Bruce Lee.

Jean de la Craiova a povestit cum a ajuns să cânte la mormântul lui Bruce Lee (Foto: colaj Click!)
Jean de la Craiova a povestit cum a ajuns să cânte la mormântul lui Bruce Lee (Foto: colaj Click!)

Despre experiența trăită a vorbit chiar el și a oferit mai multe informații despre momentele petrecute la mormântul faimosului instructor de arte marțiale. Ce a mărturisit Jean de la Craiova, rămâne să descoperiți în rândurile de mai jos.

Jean de la Craiova: ,,Ceva s-a întâmplat”

Totul s-a întâmplat în anul 2014, atunci când manelistul a mers într-o vizită în SUA. Jean de la Craiova a profitat de faptul că se află pe meleaguri străine și a luat decizia de a vizita locul de veci al lui Bruce Lee. Pe loc, manelistul a compus o melodie pe care i-a închinat-o regretatului actor chinez, întreg momentul fiind imortalizat și devenit viral pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, manelistul a susținut că Bruce Lee a fost idolul său și motivul pentru care a luat lecții de judo mai bine de un an de zile.

Da…am cântat, că de când am cântat a ieșit spiritul din el și a intrat în colegii mei, că au început să cânte -hau, trr, pac-, și am făcut ceva, am dereglat ceva pe acolo (n.r.: la mormântul lui Bruce Lee). Ceva s-a întâmplat!”, a povestit Jean de la Craiova în cadrul podcast-ului ,,theExclusive”, într-o manieră amuzantă, făcând referire la modul în care colegii săi de breaslă imitau sunetele specifice unor luptători de arte marțiale.

Gestul lui Jean de la Craiova a stârnit o serie de controverse

Gestul manelistului de a-i cânta lui Bruce Lee a stârnit păreri pro și contra în rândul mai multor oameni, care nu s-au arătat încântați de acest lucru. În pofida criticilor, Jean de la Craiova a venit cu câteva argumente, menționând că regretatul actor a fost idolul său în anii tinereții, iar în România a cântatul la înmormântări a devenit o normalitate.

Acum opt ani (n.r.: a cântat la mormântul lui Bruce Lee). Eu m-am dus pentru că nimeni nu știe câte cotoare de mătură d-astea am tăiat să-mi fac nunceag (n.r.: instrument de luptă în artele marțiale). Și mă omora mama, că mi-ai tăiat mătura, și i-am zis stai, că sunt la Bruce Lee, să-i fac și lui două vorbe, că la noi se cântă la mort. Și am început: -Dădea bine cu piciorul//Și-l cunoștea tot poporul//Dădea bine cu karata//Îl iubea chiar și tata-, și ce mai ziceam eu pe acolo. -Nu e vorbă, nu e vis, s-a bătut cu Chuck Norris-”, a mai spus Jean de la Craiova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net