S-a aflat de ce a murit cu adevărat Bruce Lee

Ultima actualizare:

Ipoteză şocantă! Actorul de origine chineză Bruce Lee s-a stins subit în iulie 1973, la vârsta de 32 de ani.

Bruce Lee a trăit doar 32 de ani
Bruce Lee a trăit doar 32 de ani

Renunțase la alimentele solide

S-a crezut că a decedat în urma unui edem cerebral, apărut ca urmare a ingerării medicamentului Equagesic, dar un nou studiu, publicat în Clinical Kidney Journal, sugerează că „Micul Dragon” ar fi murit din cauză că a băut prea multă apă. Se pare că starul renunţase total la alimente solide. Cercetătorii spun că ce a dus la deces a fost incapacitatea rinichilor de a gestiona excesul de apă

Dispariția lui Bruce Lee, în 1973, un superstar de renume mondial, a șocat o lume întreagă, o sumedenie de ipoteze fiind speculate, la vremea aceea. S-a vorbit despre răzbunarea triadelor din SUA, care primiseră ordin să îl execute pentru că ar fi divulgat secrete din kung-fu, un blestem străvechi, droguri sau steroizi.

Cert este că Bruce Lee a lăsat în urmă doi copii, fiul său brandon Lee, având un destin tragic. „Actorul Brandon Lee, în vârstă de 28 de ani, fiul starului kung fu Bruce Lee, a fost ucis cu un glonţ de calibru 44″, nota pe 1 aprilie 1993 ziarul Times.

Ulterior, Linda Lee Cadwell, mama actorului, a intentat un proces în care a declarat că actorul Michael Massee a fost cel care a tras, dar în loc să fie un glonţ „orb”, în încărcătorul pistolului era unul adevărat. Nenorpcirea s-a produs pe platoul de filmare al producției „The Raven”(n.r. Corbul). A fost înmormântat lângă tatăl său.

Shannon Lee este fiica lui Bruce Lee, aceasta fiind foarte implicată în menținerea vie a memoriei tatălui și fratelui ei. Atunci când Quentin Tarantino l-a portretizat pe Bruce Lee într-o manieră nefavorabilă, în filmul „Once Upon A Time In Hollywood”, Shannon a răbufnit.

M-am săturat să aud de la bărbaţii albi de la Hollywood că ar fi fost arogant şi un tip dificil când nu au nicio idee şi nu-şi pot închipui ce i-ar fi trebuit unui chinez ca să obţină  de lucru la Hollywood-ul anilor '60 şi '70, un chinez cu ( Doamne fereşte) accent sau cum era pentru el să-şi exprime o părere despre un cadru ca străin perceput şi persoană de culoare.

M-am săturat de bărbaţii albi de la Hollywood care îi confundă încrederea, pasiunea şi îndemânarea cu fala şi, prin urmare, consideră că este necesar să-l marginalizeze pe el şi contribuţiile sale. M-am săturat ca bărbaţii albi de la Hollywood să găsească prea greu de crezut că Bruce Lee ar fi putut fi cu adevărat bun în ceea ce făcea şi poate chiar a ştiut să o facă mai bine decât ei.”,  a transmis fiica legendarului Bruce Lee.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net