Chuck Norris, la un pas să rămână văduv: ”Am fost speriat de moarte”

Ultima actualizare:

Cine nu îl cunoaște pe Chuck Norris? Legendarul actor, expert în arte marțiale, producător de film și regizor, acum în vârstă de 81 de ani, a fost un model pentru generații întregi. După ce începând din 1968 a fost unul dintre durii de la Hollywood, recent a dezvăluit că ceva l-a speriat de moarte în urmă cu mai bine de patru ani.

La 81 de ani, Chuck Norris continuă antrenamentele la sac - foto: Instagram
La 81 de ani, Chuck Norris continuă antrenamentele la sac - foto: Instagram

Cunoscut din rolurile antologice în care a jucat alături de Bruce Lee și din serialul ”Walker, polițist texan”, Chuck Norris, 81 de ani, a acceptat recent să acorde un interviu despre viața lui personală. Deși s-a ținut departe de scandaluri și de paparazzi, Norris a recunoscut că în 2017, când starea de sănătate a soției lui Gena s-a deteriorat rapid din cauza nenumăratelor analize de Imagistică prin Rezonanță Magnetică (IRM), ”a fost îngrozit de moarte”. Gena O’Kelley, de 59 de ani, soția lui Chuck Norris a fost să facă analize și după ce i-a fost administrată o injecție în corp înainte de a fi pusă la aparat s-a simțit rău. A avut senzația că are carnea pe ea.

Gena și Chuck, fericiți că în sfârșit coșmarul s-a terminat - foto Instagram
Gena și Chuck, fericiți că în sfârșit coșmarul s-a terminat - foto Instagram

Chuck Norris, în judecată cu 11 companii medicale

După câteva ore de la administrarea injecției, Gena a avut efecte secundare îngrozitoare. A ajuns la Urgențe și s-a zbătut între viață și moarte, iar la final doctorii au trebuit să accepte că va rămâne cu ”afecțiuni îngrozitoare la creier”. În mod normal, analizele de Imagistică prin Rezonanță Magnetică (IRM) îi ajută pe doctori să vadă în interiorul corpului. În cazul anumitor pacienți, este necesară injectarea de gadolinium, substanță care îmbunătățește claritatea imaginilor. Conform analizelor ulterioare, Gena a dezvoltat ceea ce doctorii numesc ”boala depunerii de gadolinium” după ce a făcut mai multe analize într-un interval de timp scurt. Norris și soția lui au dat în judecată 11 companii medicale.

Gemenii Alan și pe Danilee Kelly, de 20 de ani, alături de părinți, de Crăciun - foto Instagram
Gemenii Alan și pe Danilee Kelly, de 20 de ani, alături de părinți, de Crăciun - foto Instagram

Soția lui Chuck Norris la un pas de moarte

Starea de sănătate a Genei a continuat să se deterioreze și femeia a avut rinichii distruși. ”Nici nu vreau să mă gândesc prin ce a trecut Gena. Funcțiile cognitive i-au fost afectate, nu mai putea articula cuvinte, memoria ei era la pământ și mușchii s-au atrofiat”, a declarat Norris pentru CBS. Chuck Norris și soția lui Gena O’Kelley (59 de ani) au doi copii împreună, pe gemenii Dakota Alan și pe Danilee Kelly, de 20 de ani și au trecut prin coșmarul vieții lor. Însă procesul a fost câștigat de Chuck și Gena și compania producătoarea de gadolinium a fost obligată de instanță să le plătească 10 milioane $. În plus, judecătorul a somat companiile medicale citate în proces de cei doi soți să avertizeze pacienții cu privire la riscurile analizelor. Norris are o avere de 70 de milioane $.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net