#Exclusiv Click!

Cine e femeia care l-a readus la viață pe Daniel Iordăchioae, după ce a învins o boală cumplită? De dragul ei a slăbit 42 kg. Reacția nutriționiștilor: „Hormonii circulă cu viteza luminii, sus-jos!”

28 august 2024 10:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Artistul Daniel Iordăchioae (56 de ani) a șocat, zilele trecute, pe scena Festivalului Mamaia, fiind tras ca prin inel. Susține că se află într-o perioadă împlinită a vieții, iubește și este iubit, sentiment care l-a ajutat să topească 42 de kilograme, un adevărat record! Este însă adevărat că se poate slăbi din prea multă dragoste? Iată ce spun nutriționiștii, în exclusivitate pentru Click! Vă prezentăm și reacția fostei lui soții.

Cine e femeia cu care s-a logodit pe Bosfor?

Daniel Iordăchioae a afișat pe scena Festivalului Mamaia un nou look, fiind aproape de nerecunoscut de spectatori. El a explicat, recent, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, cum a reușit să se subțieze miraculos. Dă vina pe dragoste:

„Cele 42 de kilograme le-am slăbit în aproape 3 luni. Sunt mulți care vor să slăbească, dar nu iubesc așa. E într-adevăr consumator acest sentiment, dar e frumos...Ea (n.r.- iubita lui) nu e artistă, ne-am logodit de ziua ei, pe Bosfor... O cheamă Rosa...

Între noi e diferența ideală, opt ani, eu sunt mai mare. Amândoi am mai fost căsătoriți. O să urmeze și nunta! Sunt foarte fericit! Exact în perioada asta am slăbit, sunt oameni care nu m-au văzut și m-au văzut trei luni mai târziu și nu m-au recunoscut”.

Cântărețul a făcut o declarație emoționantă, pe Facebook:

„După 35 de ani, am cântat din nou în concurs pe scena Festivalului Mamaia. Am fost premiat de către publicul prezent în sală, de colegii din culise și de publicul privitor, cu vârf și îndesat!

Am cântat pentru Rosa, pentru părinții noștri care nu mai sunt (mami Maria și tati Mihai) și pentru ceilalți doi care încă mai pot să ne aștepte în prag! Am cântat pentru copiii mei, pentru fratele meu minunat, pentru noua mea familie, pentru toți prietenii mei, și nu, în ultimul rând, pentru voi, publicul meu superb!”.

Se poate slăbi, de fapt, din dragoste? Părerea nutriționiștilor

Se poate slăbi însă atât de mult din dragoste și într-un timp remarcabil? Iată ce spune nutriționista vedetelor Codruța Pantelimon, exclusiv pentru Click!, despre transformarea incredibilă a lui Daniel Iordăchioae:

„Iubirea vine la pachet și cu câteva beneficii importante. De pildă, atunci când ești îndrăgostit, atenția cade pe felul în care arăți, cum te îngrijești, și, nu în ultimul rând, pe ce mănânci. Toate acestea sunt bune însă în perioada adolescentină și a tinereții, când hormonii circulă cu viteza luminii, sus-jos, când ai fluturi în stomac!”.

Reacția fostei soții Nouria Nouri: „Nu mă interesează!”

Întrebată de reporterul Click! ce părere are despre faptul că Daniel se pregătește de o nouă nuntă, Nouria Nouri ne-a declarat, vădit dezinteresată de viața privată a fostului partener de viață:

„Acest subiect nu mă mai interesează de 11 ani, nu e treaba mea ce face”.

Daniel Iordăchioae (56 de ani) și Nouria Nouri (49 de ani) au fost căsătoriți preț de 14 ani și au doi copii, Salma și Darius. În urmă cu câteva luni, el i-a adus grave acuzații fostei soții, susținând că a fost părinte singur.

Nouria Nouri i-a dat însă replica, prin intermediul Click!:

„Daniel a dorit să divorțăm, iar copiii am hotărât să rămână cu el, în casa în care au crescut. Am vrut să-l responsabilizez ca tată. Știm cu toții cât se implică majoritatea taților după un divorț.

Am vrut să evit această situație, știind că de mine nu va trage nimeni să fiu prezentă în viața copiilor. Să rămână copiii la tată nu înseamnă că mama dispare. Ba, chiar e posibil să fie mai mult prezentă în viața copiilor decât tatăl erou”.

Daniel Iordăchioae s-a luptat cu o boală cruntă: „Cancerul s-a declanșat în perioada divorțului”

Daniel Iordăchioae s-a confruntat cu un diagnostic crunt, în timpul divorțului de actrița Nouria Nouri, deși el a dorit să fie un bărbat liber. Iată ce spunea Daniel, în urmă cu șapte ani, despre boala perfidă, pe care a reușit să o învingă:

„Cancerul s-a declanșat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorțului. Divorțul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai desparțit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ți-ai fi dorit nicio clipă să ajungi să divorțezi.

Este un factor de stres în plus, normal. Și toată agitația, toată suferința, gândurile și nopțile nedormite se adaugă și declanșează boala. Unii sunt rezistenți, alții pot muri din cauza asta”, a mărturisit Daniel Iordăchioae la Antena Stars.

Artistul recunoaște că a trecut și printr-o depresie:

„Aveam în cap tot felul de grozavii, ajunsese să îmi fie frică să mă mai culc căci aveam coșmaruri noaptea, cum o să mă mai trezesc mâine. Eu m-am speriat. Am avut tendință să nu mai ies, să mă încui să mă ascund. M-am întrebat ce am pățit, din ce cauza am pățit asta.M-au furat extratereștrii?”.

Mai multe