Cine este Aria Tsvetkova, noua cucerire a lui Alex Bodi. Cei doi au fost surprinși împreună la un restaurant de fițe din Capitală

20 septembrie 2024 19:45   Vedete românești

Se știe deja că Alex Bodi a fost văzut doar în compania femeilor frumoase din România, însă, de data aceasta, milionarul român a fost surprins în compania unei cântărețe din Bulgaria, la un restaurant de fițe din București. Cine este Aria Tsvetkova?

Recent, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost surprins în compania artistei Aria Tsvetkova, într-un restaurant din București. Și, cum este obișnuit să petreacă timpul doar cu femei frumoase, milionarul nu s-a ferit nici de această dată să se afișeze cu noua sa cucerire, la un restaurant de lux din București. Alex Bodi și bulgăroaica au petrecut o seară de neuitat împreună. De altfel, imagini cu cei doi au apărut pe rețelele de socializare.

Aria Tsvetkova este o influenceriță și cântăreață din Bulgaria, fiind iubită acolo pentru melodiile care au ajuns în vârful topurilor muzicale. Cântăreața a fost cea care a publicat pe pagina ei personală de Instagram imagini din timpul serii petrecute alături de Alex Bodi.

Cine este Aria Tsvetkova

Aria este născută pe data de 6 mai 1989 și are 35 de ani. De-a lungul timpului, a lansat mai multe melodii care au fost urcate în clasamentele muzicale. De asemenea, artista se bucură și de o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializare, cu peste 121.000 de urmăritori pe Instagram.

În urmă cu doar câteva luni, Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta, dar acum s-a afișat cu o altă femeie. Fostul Biancăi Drăgușanu a trăit la intensitate maximă povestea de iubire cu Ema Uta, mărturisind în cadrul podcast-ului lui Bursucu, în urmă cu puțin timp, că ea este sufletul lui pereche.

Eu cred că este sufletul meu pereche. Nu contează câte greutăți, câte obstacole se pun sau ce încearcă lumea să facă, să împiedice, să le devieze drumurile, două persoane predestinate nu se vor despărți niciodată, dacă este să fie menit. Dacă nu este, atunci se rupe la prima cădere totul", a spus Bodi.  

Mai multe