Ce s-a ales de Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi. Frumoasa rusoaică a avut parte doar de necazuri: „Am avut atât de multă ură și gelozie toată viața”

La scurt timp de la despărțirea de Alex Bodi, rusoaica Daria Radionova a dispărut o bună perioadă de timp din spațiul public, mulți fiind cei care s-au întrebat de anume s-a întâmplat cu aceasta. Viața Dariei s-a schimbat radical, lucru despre care a vorbit în urmă cu ceva timp. 

Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi / foto: Arhiva Click!
Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi / foto: Arhiva Click!

Daria Radionova și Alex Bodi au format un cuplu la puțin timp după despărțirea lui de Bianca Drăgușanu, în anul 2021. Cu toate că mulți nu se așteptau la un asemenea deznodământ, acesta s-a produs.  

„I-am oferit tot ce pot să ofer, am fost o persoană loială, iubitoare și grijulie, cu inimă pură și intenții bune. A fost o lecție dificilă în viața mea și sunt recunoscătoare că am primit-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că oamenii nu se schimbă și abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg” - a spus la acea vreme fosta iubită a lui Alex Bodi.

Cum își justifică „dispariția” din ultima vreme 

Pe contul personal de Instagram, fosta iubită a lui Alex Bodi a mărturisit faptul că motivul pentru care nu a mai fost atât de activă în social media a fost din cauza neplăcerilor de care a avut parte în ultima vreme. 

„Probabil ați observat că sunt mai puțin activă de ceva timp. Cei care mă urmăresc știu că am trecut prin momente dificile, dar nu v-am împărtășit adevăratele mele emoții. Nu v-am spus cât de zdrobită am fost. Mi-a luat doi ani să mă întorc… casa mi-a fost jefuită și mi-au luat tot ce aveam… cel puțin mi-au lăsat pisicile mele, dar le-au stropit cu clor și erau pe cale să moară…

Lamborghini-ul meu frumos și iubit a fost distrus pe stradă pe timpul nopții și s-au mai întâmplat alte lucruri pe care prefer să le uit… în acele vremuri grele nimeni nu m-a ajutat, în afară de familia mea. Am avut atât de multă ură și gelozie toată viața, dar nu înțeleg, de ce? ce le-am făcut tuturor acestor răufăcători? Am observat că atunci când treceam prin momente grele, unii oameni erau fericiți că trec prin toate astea. Wow, dar știi că karma este reală și Dumnezeu există. Fiecare își va primi răsplata.

În ciuda zvonurilor că am un „sugar daddy'-NU, nu am avut niciodată și nici nu am. Toată viața mea am lucrat. Mergeam în fiecare zi la magazinul și la salonul meu făcând pași mici spre visele mele și le-am realizat pe toate și sunt în curs de a realiza și mai mult. La 20 de ani aveam tot ce mi-am dorit și sunt mândră de mine. Indiferent de ceea ce cred sau spun oamenii, eu știu adevărul și pentru mine cel mai important este că Dumnezeu îmi cunoaște călătoria vieții. Restul pentru mine nu contează. Nu sunt aici să demonstrez nimic nimănui.

Scriu toate acestea pentru cei care trec și ei prin momente grele în viața lor și se gândesc să renunțe. Nu, nu renunța, crede că ești puternic și că numai lucrurile bune urmează să vină, crede că fiecare lecție are rezultate pozitive pentru tine. Dacă ceva nu merge bine sau dacă ceva cu adevărat te afectează sau te rupe în bucăți, știi că este un pas către un viitor mai bun și vei deveni mai puternic, nu renunța” - a transmis Daria Radionova în mediul online.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net