Alex Bodi o vrea înapoi pe Ema Uta: "Eu cred că este sufletul meu pereche. Ea mi-a arătat că pot să strălucesc..."

Ultima actualizare:

Este o adevărată telenovelă siropoasă între omul de afaceri Alex Bodi, fostul Biancăi Drăgușanu, și make-up artistul Ema Uta.

Cei doi s-au iubit mult însă au fost protagoniștii unui  mare scandal. Sunt de 3 ani împreună iar după ce toată lumea credea că se vor căsători cu mare fast atunci cand Bodi i-a dat inelul în Maldive, au mai urmat o despărțire și alte declarații siropoase.

Acum însă, Alex Bodi conștientizează că și-a pierdut marea dragoste a vieții lui după cum a declarat chiar el îl podcastul lui Mister Bursucu. 

"Sunt o persoană foarte impulsivă"

Alex Bodi nu o poate da uitării pe Ema Uta și a fost după ea în Mykonos, acolo unde aceasta își petrecea vacanța cu o gașcă de prietene iar Bodi a fost însoțit de noua lui cucerire. Fire impulsivă, Alex Bodi a căutat-o pe Ema Uta la hotelul unde aceasta era cazată în Grecia.

„M-am dus eu direct la ea la hotel. Eu sunt o persoană foarte impulsivă. (…) Se mai sperie, pentru că eu când sunt nervos… Îți dai seama. E involuntar. Nu merită ea așa ceva. Fata asta nu mi-a zis nici măcar o vorbă de rău”, i-a explicat Alex Bodi lui Bursucu, căruia i-a mai dezvăluit faptul că "pe o scară de la 1 la 10" este decis să se împace cu Ema Uta.

"Pe o scară de la 1 la 10 cât de decis ești să te împaci?", a fost întrebat Alex Bodi de către Bursucu, iar răspunsul omului de afaceri a fost: "100".

Alex Bodi are sentimente puternice pentru Ema Uta și o vrea înapoi cu orice preț. Acesta e de părere că dacă două persoane sunt predestinate să fie împreună, se va întâmpla până la urmă chiar dacă trebuie să treacă și să înfrunte mai multe greutăți până la momentul în care fericirea supremă va învinge.

"Dacă Dumnezeu nu vrea să țină, nu o să țină"

Fostul Biancăi Drăgușanu a trăit la intensitate maximă povestea de iubire cu Ema Uta așa că și-a deschis sufletul în fața lui Mister Bursucu atunci când a fost invitat pentru a doua oară la podcastul omului de televiziune.

"Eu cred că este sufletul meu pereche. Nu contează câte greutăți, câte obstacole se pun sau ce încearcă lumea să facă, să împiedice, să le devieze drumurile, două persoane predestinate nu se vor despărți niciodată, dacă este să fie menit. Dacă nu este, atunci se rupe la prima cădere totul", a spus Bodi.

"Au fost trei ani între noi, dar a fost foarte intens. Când este ceva și trăiești la intensitate și când trăiești lucrurile în doi ani ca și cum le-ai trăit în prima săptămână, acesta este un lucru foarte mare. Dacă două persoane sunt predestinate să fie împreună poate să intervină oricine, în afară de Dumnezeu. Dacă Dumnezeu nu vrea să țină, nu o să țină. O iubesc pe Ema Uta. Ea știe că o iubesc!", au fost declarațiile pe care Alex Bodi le-a făcut cu sufletul deschis sperând că poate o va aduce înapoi și se va împăca cu femeia vieții lui.

„Eu cred că e sufletul meu pereche pentru că asta e iubirea, frate (...) Ea mi-a arătat că eu pot să strălucesc în întunericul ăsta al meu", a mai adăugat Alex Bodi pledând pentru dragostea care i-o poartă Emei Uta si sperând că  într-un final iubirea va  învinge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net