Cine este bărbatul, mai mare cu 25 de ani, cu care Cristina Șișcanu s-a iubit înainte de Mădălin Ionescu: „Mi-am dat seama că sunt trădat”

16 octombrie 2024 17:22   Vedete românești

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o adevărată poveste de dragoste de mai bine de un deceniu, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Și totuși, prezentatoarea TV a avut un alt iubit înainte de a-l cunoaște pe Mădălin. În timp ce el era însurat cu Mihaela Coșerariu, Cristina Șișcanu era cuplată cu George Papari, un om de afaceri machedon.

Cristina Șișcanu, în vârstă de 39 de ani, se iubește de mai bine de un deceniu cu Mădălin Ionescu, în vârstă de 54 de ani. Cu toții știm că cei doi au avut un început controversat, căci el era atunci însurat, iar ea a fost acuzată că l-ar fi despărțit de mama copiilor săi. Însă, și Cristina avea la rândul ei un iubit, pe George Papari, un om de afaceri machedon. Mai mult decât atât, fostul iubit al soției lui Mădălin Ionescu și-a dat seama că a fost înșelat.

Am fost la petreceri, am făcut concedii împreună, spuneam că sunt prietenii mei, Mădălin şi Mihaela, iar pe Cristina am iubit-o şi a locuit la mine, la vila din Pipera, doi ani. După ce am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne, mi-am dat seama că sunt trădat. Ce a aflat acum toată lumea nu este o surpriză pentru mine, ştiam de mult. Din respect pentru copiii lui şi pentru Mihaela, o doamnă care s-a sacrificat pentru ca Mădălin să îşi facă o carieră, nu am spus nimic.

„Mi-am dat seama că sunt trădat”

Mihaela a renunţat la tot – la studii, la o profesie – pentru a creşte copiii. Totuşi, când lucrurile deveniseră evidente, am întrebat-o pe Cristina. Mi-a spus că, într-adevăr, ea şi Mădălin au sentimente reciproce puternice, dar se iubesc doar platonic. Le urez numai de bine! Ei îi doresc să devină o a doua Andreea Marin, aşa cum îşi doreşte, iar lui să facă ce vrea. Din toată această afacere, eu sunt cel mai câştigat: am scăpat de doi trădători”, povestea George Papari, în urmă cu ceva timp. 

George Papari, care astăzi are 64 de ani, ar fi format un cuplu cu jurnalista timp de patru ani. După ce s-au despărțit, a început să facă afirmații în stânga și dreapta, acuzând că a fost folosit de Cristina Șișcanu, care la vremea aceea avea 25 de ani, pentru a se face cunoscută în showbiz-ul autohton.

Eu am ajutat-o să se angajeze la Antena 1 pentru că își dorea foarte mult să devină vedetă. Știam că Mădălin are probleme cu soția, mă suna și îmi povestea, dar nu credeam că își va găsi refugiul în brațele Cristinei, care îmi era iubită de patru ani. La ea poate că mă așteptam, că mi-am dat seama că este o oportunistă, o femeie care vrea să-și construiască o carieră prin așternuturi. Pentru mine a fost mai dureroasă trădarea lui. Iubitele vin și pleacă, dar eram convins că el îmi va fi prieten toată viața”, a mai declarat cu ceva timp în urmă George Papari.

Mai multe