Cristina Șișcanu, pusă la zid după ce a dansat pe ritmuri de manele: „În sfârșit ceva care te reprezintă!”

Cristina Șișcanu, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, a stârnit reacții controversate în urma unui clip postat pe social media, în care dansează pe ritmuri de manele. Cu toate că unii au apreciat-o pentru dezinvoltură, alții au pus-o la zid. 

Cristina Șișcanu / foto: arhiva Click!
Cristina Șișcanu / foto: arhiva Click!

De-a lungul timpului, jurnalista și-a creat o mare comunitate de fani pe social media. Îi ține la curent cu postări diverse, atât din viața personală, cât și profesională. Recent, a scos de la naftalină un videoclip în care dansează pe manele. Ce i-au transmis internauții acesteia. 

„A ieșit și nevinovatul la dans!”

Cristina Șișcanu a postat pe Facebook un filmuleț în care apare dansând pe manele. După câteva secunde i se alătură și Mădălin Ionescu, împreună dansând ca doi tineri îndrăgostiți. Cu toate acestea, nu toți internauții au apreciat momentul lor, căci au fost de altă părere:

„Vai de capul vostru ce ați ajuns”, „Are vreo 3 ani această filmare....”, „În sfârșit ceva care te reprezintă!”, „Nu prea este compatibilă profesia cu maimuțăreala pe Facebook, părerea mea!”, „A ieșit și nevinovatul la dans!”, „Nu credeam că aveți așa gusturi ,rafinate ,la câte talente scoateți din voi, vai cultură, cultură...”, „Dans pe manele! Și aveți pretenția de a fi mari intelectuali. O piesă de teatru, un muzeu... Ca recomandare, dacă tot ne jigniți pe noi, cei care vă urmărim”, „Ce penibili sunteți! Jurnalistul lui pește care se pretează la asemenea circ! Îl comandă diva ca pe o marionetă!”, au fost părerile internauților care au văzut postarea Cristinei Șișcanu, de pe Facebook. 

Cristina Șișcanu: „Comentarii de hate are toată lumea.”

Devenind persoană publică, vedeta a știut că va fi nevoită să țină piept avalanșelor de comentarii negative. Într-un interviu declara că nu o mai deranjează atât de tare hate-ul pe care-l primește în online, întrucât a învățat un truc la care nu apelează multe vedete:

„Comentarii de hate are toată lumea. Eu doar, pur și simplu, le dau importanță. Asta e diferența între mine și alte persoane publice. Majoritatea persoanelor publice le ignoră astfel de mesaje. Eu sunt într-o legătură permanentă cu comunitatea mea.

Sunt extrem de activă. Din când în când răspund unor astfel de comentarii de genul ăsta. Pe mine nu mă determină nimic să îmi schimb felul meu de a fi. Asta sunt. Mereu am fost foarte transparentă. Mereu am fost stăpână pe ceea ce fac, pe ceea ce spun”, a declarat Cristina Șișcanu, pentru Fanatik.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image png
image png
monica tatoiu serghei mizil jpg
Banner lăutari
Banner Cornelia Patrichi
elvis presley foto guliver getty images
image
actualitate.net
image
actualitate.net