Motivul pentru care Cristina Șișcanu a ezitat să vorbească despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”

 Cristina Șișcanu a făcut mărturisiri inedite despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Familiile lor au avut o legătură strânsă, însă totul s-a destrămat la un moment dat. Se pare că soția lui Mădălin Ionescu are și un motiv pentru care până acum, a refuzat să deschidă acest subiect.

Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, Tavi Clonda și Gabriela Cristea
Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, Tavi Clonda și Gabriela Cristea

„Este un subiect pe care evit să-l abordez din respect pentru copiii noștri”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au fost atât de apropiați de Gabriela Cristea și Tavi Clonda, încât le-au devenit nași. Cu toate acestea, cei 4 au rupt legătura, iar acest subiect este unul dureros pentru cea care le este părinte spiritual. Au fost prieteni, iar ulterior au devenit familie, însă la un moment dat totul s-a dus de râpă între ei. Niciunul nu a mărturisit ce s-a întâmplat, însă recent, Cristina Șișcanu a dezvăluit motivul pentru care refuză să dea detalii în acest sens.

„Acesta este un subiect pe care evit să-l abordez din respect pentru copiii noștri, pentru fetele noastre, care se înțelegeau foarte bine”, a mărturisit Cristina Șișcanu pentru Viva.

„Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”

Relația dintre nașii Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-a încheiat de mai mult timp, însă cauza a rămas într-un con de umbră. De-a lungul timpului, cei din jur au fost curioși să afle ce s-a întâmplat între cei 4, însă partenera lui Mădălin Ionescu a păstrat discreția. Totuși, nu o dată, ci de mai multe ori, fanii au observat în videoclipurile postate de cei doi, anumite imbolduri care duceau către Gabriela Cristea și Tavi.

Într-un clip publicat în mediul online de Cristina Șișcanu, numit „Credeți că m-am oprit doar la o tigaie?”, discuția avută cu soțul e i-a făcut pe fani să creadă că aceștia se referă la finii lor.

„Vezi că iar ți le copiază și după aia vor spune că te-ai luat după nu știu cine, vezi că mâine-poimâine își ia și ea, o tanti, vorbim despre o tanti”, a spus Mădălin Ionescu.

„Nu mă interesează, eu știu cine sunt și ce fac”, a fost replica Cristinei Șișcanu.

Un fan de-al  lor a comentat imediat după vizionarea clipului: „M-a distrat și faza cu își cumpără și tanti. Dar chiar mă întreb ce s-a putut întâmpla de ați ajuns în asemenea situație cu cei doi…”

„Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”, a răspuns vedeta, fără să dea detalii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Adrian Daminescu şi soţia lui Dana cred în miracole jpeg
zendaya saptamana modei paris profimedia jpg
tamara buciuceanu botez jpeg
angelina jolie gettyimages jpg
Banner Alin Oprea
Banner Radhu și Laura Zapata
banner Carmen Bruma
image
actualitate.net
image
actualitate.net