Cine este Iulia Burcea, viitoarea soție a lui George Simion. Detalii neștiute

14 iunie 2022 9:57   Vedete românești

George Simion, liderul partidului AUR, se va căsători în luna august. Chiar dacă nu și-a făcut publică viața amoroasă, mai multe detalii despre logodnica sa au ieșit la iveală.

Toată lumea s-a întrebat cine este viitoarea soție a lui George Simion, iar foarte multe speculații au pornit în spațiul public. Recent, liderul partidului AUR a distribuit o fotografie în care este alături de nimeni altcineva decât viitoarea sa soție, Iulia Burcea.

Detalii neștiute despre Iulia Burcea, viitoarea soție a liderului AUR

Iulia Burcea are un CV destul de frumos. Aceasta a studiat la Facultatea de Administrație și Afaceri, dar și la Facultatea de Drept, din cadrul Universității din București. 

De interes: George Simion se însoară! Liderul AUR vrea o nuntă fără dar

Aceasta are un master în Consultanță în Afaceri, iar acum, Iulia Burcea lucrează la o companie franceză, Ingenico, care este o importantă producătoare de aparate de plată cu cardul (POS). 

Până acum, George Simion nu a oferit foarte multe detalii despre viața lui amoroasă. Așadar, evită pe cât posibil să facă publice imaginile în care acesta este însoțit de viitoare lui soție. 

Vezi și: Dana Budeanu, față în față cu George Simion: «Ce ați făcut concret pentru acești oameni?»

George Simion și Iulia Burcea, nuntă românească în august

Pe 27 august, liderul partidului AUR, George Simion, a transmis prin intermediul paginii sale de Facebook că invită pe toată lumea la nunta sa, dorind să aibă parte de o sărbătoare fără dar, cu toți susținătorii lui. Evenimentul va avea loc într-un complex turistic, din Măciuca, județul Vâlcea.

Fanii săi ce-l urmăresc pe rețelele sociale au primit invitația direct sub formă de mesaj privat, iar liderul AUR se pare că strânge semnături pentru a avea o evidență exactă a numărului de persoane ce participă la eveniment, dar și pentru a aduce autocare în fiecare județ al țării.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe