Cine i-a furat inima lui Adrian Enache! O iubește mai tare decât pe propria fiică: „Este senzațională”

18 octombrie 2023 8:40   Vedete românești

Inima lui Adrian Enache i-a fost furată de tot! Îndrăgitul artist a ajuns să iubească o altă persoană chiar mai tare decât își iubește propria fiică! Este vorba chia de nepoțica lui pe care Diana a adus-o pe lume în urmă cu doar 3 săptămâni. Adrian este mai fericit ca oricând și a dezvăluit cum se simte în rolul de bunic.

Adrian Enache a devenit bunic

Diana Enache a născut pe 27 septembrie o fetiță de nota 10, la o clinică privată din Capitală. Bebeluşa pe nume Maria este perfect sănătoasă și a venit pe lume prin cezariană. Nașterea, pe care solista a dorit să o țiă secret, a decurs foarte bine, fără nici o complicație, iar de atunci toată familia trăiește o mare bucurie. 

Cel care însă se declară absolut îndrăgostit de noua membră a familiei este chiar Adrian Enache! Prezent în cadrul emisiunii Xtra Night Show, artistul a făcut mai multe dezvăluiri despre noul său rol de bunic. Pe lângă faptul că este foarte încântat de această postură, artistul a mărturisit că prima dată când și-a văzut nepoțica și-a amintit de fiica lui, Diana, în copilărie. Mai mult, acesta o consideră pe Maria Ilinca a treia minune din familia lor și a recunoscut că simte o iubire deosebită față de ea.

Măriuța este senzațională. Maria Ilinca este încă o minune de la Dumnezeu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot. Nu credeam când îmi spuneau prietenii că o să o iubesc mai multe pe nepotul sau nepoata, am zis că nu e așa. Nu e că nu o iubesc pe Diana, e altceva. Acum am o experiență. Diana a crescut cu naționala de fotbal a artiștilor”, a spus Adrian Enache la Xtra Night Show.

Cât despre fiica sa, Adrian Enache a spus că Diana are o strălucire cu totul aparte de când a devenit mămică.

Să știi că are o strălucire aparte. Mamele au un alt fel de fericire, emană o aură. Eu sunt cel mai bogat om din lume că am doi copii și o nepoțică minunați care pășesc pe urmele mele. E clar. Ultima mișcare e cu Maria, de acum câteva zile. Am luat-o pe Maria așa pe piept, că nu era liniștită. Am început să-i cânt și ea parcă a continuat, am zis că are fler deja. Ei s-au mutat împreună, nu s-au căsătorit, sunt ca la Hollywood”, a mai spus artistul.

Mai multe