#Exclusiv Click!

Cine o ajută pe Vlăduța Lupău cu mezinul familiei de 2 luni. La ce mare proiect a renunțat

25 septembrie 2024 14:45   Vedete românești

Prospăta mămică, Vlăduța Lupău (33 de ani) nu a stat prea mult acasă după ce a născut și a reînceput evenimentele în forță.

Băiețelul ei de două luni, Isaia, dar și fiul mai mare, Iair, de doar 2 ani, rămân în grija soțului său, dar și a bunicii, atât timp cât artista își onorează invitațiile la evenimente.

„Când ai copii mici, nu prea poți să pleci de acasă..."

Așa s-a întâmplat și acum când Vlăduța a venit la București pentru a fi prezentă aseară, pe 24 septembrie, la concertul aniversar al lui Adrian Minune.

Sunt onorată că Adrian m-a invitat la ziua lui. Am emoții mari pentru că sunt pentru prima oară lângă el și nu am repetat! Băieții sunt pe mâini bune, i-am lăsat acasă cu bunica și tăticul lor. Mă gândeam să-l iau pe cel mic cu mine dar este foarte greu. Imediat după ce cânt, am plecat la Cluj. Dacă nu te ajută familia și cei de acasă, partenerul, ca artist, când ai copii mici, nu prea poți să pleci de acasă", spune Vlăduța Lupău care abia aștepta să urce pe scenă lângă Adrian Minune și apoi să plece direct acasă, la Cluj, acolo un o așteptau cei doi copii ai săi.

E puțin greu acum, e o diferență mică de vârstă între ei. Eu zic că m-am refăcut. Cel mic are acum 2 luni, iar după două săptămâni de la naștere am mers la evenimente”, ne-a mai spus Vlăduța Lupău, care s-a refăcut imediat după a doua naștere.

A renunțat la un mare concert pentru a se dedica familiei mărite

De 8 ani de zile încoace, Vlăduța Lupău organizează concertul tradițional „Vin acasă de Crăciun!”. Iarna aceasta însă artista va renunța la acest proiect tocmai pentru că necesită foarte multă pregătire, iar ea își dorește să poată petrece acum mai mult timp împreună cu micuții ei de acasă.

„Aveam multe proiecte iarna și în fiecare an, concertul meu cu o tradiție de 8 ani, „Vin acasă de Crăciun", dar nu mai reușesc să îl pun în scenă anul acesta. Băiețelul este mic și cea mai mare realizare de anul acesta este el și am decis să mă dedic lui.  Acum balanța înclină spre familie dar de la anul, forță" , am mai aflat aseară de la Vlăduța Lupău.

Mai multe